Cat te costa un sejur romantic de Valentine's Day?

Joi, 13 Ianuarie 2011, ora 07:09
2327 citiri
Cat te costa un sejur romantic de Valentine's Day?
Foto: amelie.ro

Desi mai este o luna pana la Valentine's Day, sarbatoare preluata si de romanii care au un motiv sa-si demonstreze iubirea, agentiile turistice se intrec in oferte la sejururile din preajma zilei de 14 februarie.

Fie ca este vorba de destinatii din Europa sau zone exotice din Asia sau Africa, ofertele sunt destul de atractive.

Parisul este considerat Orasul Iubirii, asa ca o minivacanta de Valentine's Day aici va fi cu siguranta cea mai potrivita alegere, iar preturile sunt destul de rezonabile. De exemplu, 4 zile (12-15 februarie) la hotel Euro Sovereign Saint-Denis de 2 stele costa 85 euro de persoana, potrivit Infoturism.ro.

Hotelul este situat in cartierul istoric al Saint-Denis, la aproximativ 9 km de centrul Parisului si se afla foarte aproape de bazilica Saint-Denis si la doar cateva minute de mers pe jos de Stade de France. Pretul initial este fara transport. Daca doriti ca agentia sa va asigure si transportul, veti mai scoate din buzunar 200 de euro.

Tot la Paris, un sejur la hotel Bristol Republique de 3 stele costa 96 de euro. Tariful include trei nopti de cazare si mic dejun, iar transportul este la cerere. Hotelul se afla situat la doar 50 m de "Place de la Republique", intr-un cartier animat aflat in centrul Parisului. In apropiere se afla o zona cu magazine renumite precum si centrul Pompidou-Beaubourg, in cadrul caruia se gaseste si Muzeul National de Arta Moderna. Camerele sunt complet renovate si dotate cu TV color, minibar, telefon, radio etc.

Italia este o alta tara in care va puteti declara si sarbatori iubirea. Cat costa vacanta de Sfantul Valentin acolo? De exemplu, un sejur la Venetia, in perioada 12-15 februarie, costa 140 euro. In pret este inclus mic dejunul si transportul cu avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa).

Hotel Aaron va ofera cazare moderne, o atmosfera prietenoasa, precum si o locatie convenabila la numai 200 de metri de la Mestre Station. Ajungeti la Venetia in 15 minute cu trenul sau 10 minute cu autobuzul.

Camera la hotel Aaron vine cu o serie de confortul modern, cum ar fi accesul la Internet de mare viteza, un LCD TV, aer conditionat, si un dus cu hidromasaj.

Tot la Venetia, un sejur de 4 zile (12-15 februarie), la hotel Tre Archi de 3 stele, costa 81 de euro, fara transport inclus. Agentia are si o oferta de bilet de avion, cursa directa din Bucuresti, cu 146 euro/persoana/taxe aeroport incluse. Daca alegeti aceasta oferta trebuie sa va grabiti, deoarece data limita pentru inscrieri este 4 februarie 2011.

Pentru Ziua Indragostilor puteti alege si Florenta, un alt oras italian plin de romantism. Aici puteti sa va cazati la Hotelul Fenice Palace este un hotel de patru stele situat chiar in inima orasului Florenta, la doar 100m de Piata Domului. Pretul pentru un sejur de 4 zile aici este de 86 de euro, fara transport sau 101 euro cu transport la cerere.

Mai multa iubire, mai multi bani

Pentru cei cu dare de mana, un sejur in Thailanda poate fi extrem de potrivit. De exemplu, pentru 4 zile la Bangkok, la hotel Tawana Bangkok de 4 stele veti scoate din buzunar 717 euro. Tariful include bilet avion cu plecare din Germania, taxe aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, cazare 3 nopti in camera dubla si mic dejun. In schimb, tariful nu include asigurari medicale si storno sau excursii optionale.

O vacanta de vis, in luna februarie, o puteti avea in Maldive. Insa, pentru un sejur de 9 zile in South Male Atoll, cu cazare la hotel Kandooma Maldives de 4 stele, veti plati un pret pe masura: 1.385 euro.

In pret este inclus micul dejun si transportul cu avionul cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa). Hotelul este situat in cel mai estic punct din Nord Male Atoll, la care se poate ajunge doar cu ajutorul barcii cu motor, direct de la aeroport. La aproximativ 50 km de capitala Male, transferul va va surprinde cu cateva dintre cele mai minunate privelisti oceanice.

De 9 zile de relaxare puteti sa aveti parte si intr-o calatorie, in luna febrarie, in Mauritius. O vacanta in Grand Baie si cazare la hotel Veranda Grand Baie de 3 stele are insa un pret destul de piperat: 1.435 euro de euro de persoana.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#vacanta Valentines Day, #vacanta Ziua indragostitilor , #oferte turism