Cat va costa un sejur all inclusive de Revelion, in Romania

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 07:24
4648 citiri
Cat va costa un sejur all inclusive de Revelion, in Romania
Foto: Arhiva

Petrecerea Revelionului in Romania se poate dovedi o alegere destul de ieftina pentru mini-concediul de la sfarsitul anului, pensiunile si hotelurile din toata tara venind cu oferte greu de ignorat.

Pentru a va usura sarcina organizarii unei asemenea vacante, puteti apela la un sejur all inclusive, preturile incepand de la aproximativ 150 de euro de persoana.

In judetul Harghita, comuna Praid, un sejur de 3 nopti (4 zile), in regim all inclusiv, la pensiunea Casa Piratilor, costa doar 690 de lei de persoana, in perioada 30 decembrie - 2 ianuarie.

Pensiunea ofera cazare in 22 de camere cu 66 de locuri disponibile, toate camerele fiind dotate cu baie proprie, incalzire centrala, frigider cu mini-bar, Internet prin cablu si wireless, cuptor cu microunde si, la cerere, fier si masa de calcat.

Pe timpul sejurului va este asigurata masa, fara bauturi alcoolice. De Revelion, este organizata o masa festiva, unde puteti servi si bauturi alcoolice (bere, vin, whisky, votca si vermut), potrivit anuntului de pe Infoturism.

Pentru 715 lei/persoana, va puteti petrece Revelionul in apropierea orasului Targu Neamt, unde puteti vizita numeroase obiective turistice, precum cetatea Neamtului si Monumentul Vanatorilor de Munte, Muzeu de Istorie si Etnografie sau mai multe case memoriale (Ion Creanga, Mihail Sadoveanu, Alexandru Vlahuta).

De asemenea, aveti acces la baza de agrement ecvestru Dumbrava, la rezervatia de zimbri Dragos Voda, rezervatiile Padurea de Argint si Codrii de arama.

Hotelul Hanul Ursilor, de trei stele, are disponibila oferta in perioada 29 decembrie - 2 ianuarie, restaurantul avand specific romanesc. In plus, exista o crama cu o capacitate de 70 de locuri.

In Hotelul Bradul din Vatra Dornei, un sejur de 860 de lei/persoana include 3 nopti de cazare, cina festiva de Revelion, cina festiva de Carnaval si acces la centru spa. Hotelul este situat langa parcul statiunii, aproape de partia de schi si dispune de 6 apartamente, 30 de camere cu pat matrimonial si 120 de camere cu 2 paturi.

Pentru un sejur de 3 nopti in Calimanesti - Caciulata, una din cele mai ieftine oferte all inclusive este la pensiunea Kartier, asezata langa manastirea Cozia, pe drumul dintre orasele Ramnicu Valcea si Sibiu.

Pretul de 200 de euro de persoana include cina pe data de 30 decembrie, mic dejun, pranz si masa festiva de Revelion, toate cele trei mese in prima zi a anului si mic dejunul din ultima zi de cazare. Pentru o relaxare demna de concediul de la sfarsitul anului, pensiunea va pune la dispozitie un centru spa, ce cuprinde sala fitness, solar, sauna, electrostimulare, regenerare capilara si masaj de relaxare si terapeutic. De asemenea, in zona se pot face drumetii, tratamente balneare si se poate pescui si vana.

Daca doriti sa va rasfatati, va puteti petrece sfarsitul anul 2011 si inceputul lui 2012 in sigurul hotel de cinci stele din judetul Mures, BinderBubi, aflat in Sighisoara, la poalele cetatii medievale.

Costul pentru un sejur intre 30 decembrie - 2 ianuarie este de 1.350 de lei de persoana. Astfel, puteti beneficia de serviciile centrului spa & welness Blumengarten, ce include jacuzzi, aromaterapie, sauna si saltele cu apa.

La Hotel Aqvila Club, in Rucar, veti plati 365 de euro de persoana pentru un program foarte bine pus la punct, pe o perioada de 4 zile (3 nopti cazare). In prima zi, pe 30 decembrie, va sunt servite masa de pranz si cina. De Revelion, la masa festiva, veti avea muzica live, cu formatia Daniel Lazar Band, precum si DJ si colindatori. La miezul noptii, este organizat un foc de artificii.

In prima zi a anului, la cina, este organizat un gratar, cu foc de tabara, muzica de pahar, cantece la chitara, tuica si vin fiert si jocuri de lumini. Pentru a va asigura ca puteti petrece trecerea dintre ani in aceasta locatie, trebuie sa platiti un avans de 30 la suta dupa confirmarea rezervarii, iar diferenta pana pe 3 decembrie.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#oferte Revelion, #oferte hotel Revelion , #oferte turism