Cele mai bune oferte de vacanta prin programul Litoralul pentru toti

Joi, 17 Mai 2012, ora 07:19
4706 citiri
Cele mai bune oferte de vacanta prin programul Litoralul pentru toti
Foto: Arhiva

Programul "Litoralul pentru toti" din 2012 contine oferte de vacante ieftine la mare, in extra-sezon, existand, pentru prima data, si servicii all-inclusive.

Astfel, daca iti cumperi bilet de vacanta in perioada 7 mai - 17 iunie 2012, poti beneficia de sase nopti de cazare pe litoral, la preturi mai mici decat in sezonul estival, si de un voucher de atractii, cu care ai intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea, potrivit site-ului Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

In cadrul programului, preturile sunt fixe. Pentru o cazare la un hotel de 5 stele trebuie sa platesti 549 de lei, la 4 stele, pretul este de 439 de lei, pentru 3 stele, vacanta te costa 379 de lei, iar, pentru 2 stele, 279 lei. In aceasta oferta este inclus si micul dejun.

Daca vrei sa stai o saptamana la un hotel de o stea, atunci trebuie sa scoti din buzunar 179 de lei, in acest pret nefiind inclusa nicio masa.

Pentru Eforie Nord, ofertele sunt variate. Astfel, exista doar un singur hotel de 4 stele inscris in program, Bran-Brad-Bega, care a pus la dispozitie 200 de locuri. In schimb, cele de trei stele sunt mai numeroase, iar cele mai multe locuri disponibile sunt la Apollo (180), Mirage, Fortuna (fiecare cate 100) si Vera (60).

Hotelurile de doua stele au disponibile 200 de locuri, precum Cupidon, Diana si Venus, iar la Vraja Marii se pot caza maximum 209 persoane.

Ofertele pentru Jupiter includ in totalitate hoteluri de trei stele. Astfel, pentru 6 nopti de cazare la Club Tismana, Cometa, Delta sau Majestic, trebuie sa platesti, conform programului, 379 de lei, locurile disponibile variind de la 50, la 368.

In Mamaia te poti caza la unul din hotelurile de 4 stele, precum Malibu (20 de locuri), Modern (150), G.G. Gociman (10), Comandor (20) sau Amiral (20), sau poti alege dintre cele de trei stele, de exemplu la Complex Mercur - Minerva (200), Dorna (130) sau Riviera (200).

In aceasta statiune exista oferte si la hotelurile de doua stele, cele mai multe locuri disponibile, in numar de 150, fiind la Clabucet si National.

La Mangalia, oferta include doar Pensiunea Oituz, de trei stele, unde sunt 14 locuri, si hotelul Corsa, unde se pot caza 10 persoane.

Daca vrei sa mergi la Neptun in perioada mentionata, atunci trebuie sa stii ca te poti caza doar la Hotel Doina, trei stele, 60 de locuri disponibile, Hotel Miorita, trei strele, 200 de locuri sau la Hotel Callatis, doua stele, 50 de locuri disponibile.

In Venus te poti caza la hotelul de patru stele Afrodita, unde sunt disponibile 30 de locuri, sau la alte unitati de primire, de trei stele, Raluca (200) si Sunquest (70), sau la cele de doua stele, Lidia, Brandusa si Sanda, fiecare cu 100 de locuri disponibile.

Singurul hotel de cinci stele incadrat in program este Hotel Saturn, unde se pot caza 20 de persoane.

Ce inseamna all-inclusive in Romania

Doar 3 unitati hoteliere au optiunea all-inclusive, tariful perceput fiind de 695 de lei de persoana, pentru un sejur de 5 nopti. Astfel, sunt incluse toate cele trei mese, servite in regim bufet (bucatarie romaneasca si traditionala), bauturi, accesul gratuit la locurile de joaca pentru copii, piscina, sezlonguri si umbrele de plaja.

Programul ofera facilitati si pentru copii: gratuitate pentru micutii pana la 7 ani, respectiv 50% reducere pentru copiii intre 7 si 12 ani, iar perioada eligibila este intre 27 mai si 23 iunie.

"Continuam campania de imagine - o noua atitudine in turism - cu lansarea, in premiera, a optiunii all inclusive la programul nostru. De data aceasta, sustinem hotelierii care lanseaza oferte all inclusive pe litoral. Sunt convinsa ca anul acesta reusim sa crestem in continuare, ca numar de turisti, ca imagine, calitate a serviciilor", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Hotelurile la care se poate rezerva un concediu all inclusive sunt Minerva Family Club, Dorna, ambele de 3 stele, respectiv Modern, clasificat la 4 stele, toate in Mamaia.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#oferte Litoralul pentru toti, #sejur mare all inclusive, #all inclusive Romania , #oferte turism