Cele mai bune oferte last minute pentru vacanta de 1 Mai

Vineri, 29 Aprilie 2011, ora 08:21
2850 citiri
Cele mai bune oferte last minute pentru vacanta de 1 Mai
Foto: Arhiva

Pentru ca data de 1 Mai si, implicit, vacantele din preajma acestei zile se apropie cu pasi repezi, agentiile de turism vin pe piata cu ultimele oferte in materie de sejururi, fie ca este vorba de destinatii din strainatate sau din Romania.

Daca nu ati apucat inca sa va cautati cele mai bune destinatii pentru mini-vacanta de 1 Mai, acum puteti beneficia de ofertele last minute ale agentiilor, care sunt dispuse sa lase chiar si la jumatate din pretul initial.

Ziare.com a facut, pentru dumneavoastra, o selectie a celor mai bune oferte last minute pentru vacanta de 1 Mai, postate pe infoturism.ro.

De exemplu, daca vreti sa petreceti o vacanta in Grecia, puteti sa alegeti zona Halkidiki - Kassandra. Pentru 8 zile, la Hotel Ammon Zeus de 3 stele, veti plati numai 122 de euro, in loc de 184 de euro, de persoana. Atentie insa: pretul nu include si transportul. Totusi, hotelul va pune la dispozitie, in acest pret, si micul dejun.

Un pret asemanator puteti plati si daca alegeti un sejur in Muntenegru, la Tivat. Pentru 128 de euro (reducere de la 221 de euro), veti fi cazat la hotel Palma de 3 stele si veti avea demipensiune inclusa. Nici in aceasta oferta insa nu beneficiati de transport, pe care trebuie sa vi-l asigurati singur.

Daca sunteti dispusi sa dati ceva mai mult pentru vacanta de 1 Mai din acest an, Croatia poate fi destinatia ideala. Astfel, pentru 8 zile in Duga Uvala, cazare la Resort Club si demipensiune, veti scoate din buzunar 159 de euro, bucurandu-va totodata de o reducere substantiala, de 90 de euro. O alta varianta, tot pentru Croatia, este Coasta Dalmatiei. Cazarea la Hotel Iberostar Epidaurus de 3 stele, all inclusive, va costa acum, in oferta last minute, 223 euro, fata de 341 de euro, cat era pretul initial.

Cat costa ofertele cu transport inclus

Pentru multi dintre turisti, ofertele in care transportul este inclus in pachet sunt mult mai confortabile, pentru ca scapa de grija drumului pe cont propriu. Astfel de oferte depasesc insa pretul de 250 de euro, de persoana, pentru un sejur, chiar si in variantele last minute.

Astfel, un sejur de 8 zile in Antalya, Turcia, cu plecare pe 30 aprilie si transport cu avionul, va costa 269 de euro (reducere de la 419 euro). Taxa de aeroport este gratuita. In ceea ce priveste cazarea, aceasta se face la hotel Grand Troyka de 3 stele. Serviciile incluse in pret sunt transport avion cursa charter OTP-AYT-OT, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport si 7 nopti cazare cu masa inclusa.

Cu aproape 300 de euro veti putea avea parte si de o minivacanta in Spania, la Mallorca. Astfel, pentru 7 zile de cazare la hotel Apartament's Cluj Martha' s de 4 stele, transport cu avionul si o serie de alte servicii veti plati 290 de euro, oferta presupunand o reducere de 40 de euro.

Pretul include bilet avion Cluj - Mallorca - Cluj (compania Wizzair), taxele de aeroport si un bagaj de persoana (maxim 32 kg), transfer aeroport - hotel - aeroport, cazare 7 nopti in apartamente pentru 2 - 6 persoane. Pretul nu include asigurare medicala si asigurare storno (1,5% din pretul total - optionala dar recomandata).

Oferte si pentru Romania

Daca nu va tin buzunarele pentru o vacanta in strainatate sau nu va puteti lua concediu mai multe zile, puteti sa mergeti, in weekend, si intr-un mini-sejur la munte. Cu 300-400 de lei vechi va puteti asigura cazare buna, mancare pe cinste si distractie cat cuprinde. De exemplu, la Cabana Skiorilor din Predeal veti plati, pentru 3 zile de cazare, 150 de lei.

Daca vreti sa mergeti in Poiana Brasov, trebuie sa stiti ca preturile incep de la 300 de lei pentru pachete care cuprind doua nopti de cazare si mic dejun, la hotelurile de patru stele.

Oferte sunt si pentru Ocna Sibiului. La Hotel Salinas, de trei stele, din Ocna Sibiului, tariful porneste de la 540 lei /sejur, pentru 2 nopti, cazare in camera dubla standard cu acces la SPA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#vacanta 1 mai last minute, #pret oferta last minute, #oferte last minute 1 Mai , #oferte turism