Cele mai populare destinatii de vacanta de Paste, la oferta

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 12:23
1690 citiri
Cele mai populare destinatii de vacanta de Paste, la oferta

Daca nu ati reusit sa va hotarati inca unde va puteti petrece Pastele anul acesta, e cazul sa va interesati de ofertele last-minute ale agentiilor de turism.

Pentru cele mai populare destinatii de vacanta, agentiile au oferte de sejururi mai ieftine decat in alte perioade ale anului.

Daca in Romania, de multe ori vedem cu stupoare cum pretul creste in perioadele de varf ale sezonului sau in vacantele de Paste si de Craciun, hotelierii din alte tari reduc preturile drastic pentru a atrage clienti. Iar clientii nehotarati sunt

tentati cu cele mai mici preturi.

Vacantele la vecini - Grecia, Bulgaria, Turcia - sunt de multe ori preferate de romani, care gasesc servicii impecabile si un peisaj de vis.

O rezervare cu mai multe luni inainte iti poate aduce preturi pentru sejururi de 6 zile in Grecia sau in Turcia de 100-150 de euro pe persoana. Majoritatea ofertelor last-minute sunt cu transport la cerere sau fara transport inclus, ceea ce inseamna ca trebuie sa verificati si ofertele companiilor de transport. Cursele catre destinatiile de vacanta populare sunt insa usor de gasit, iar preturile sunt accesibile.

Turcia

Agentiile de turism au oferte bune in special pentru Turcia. Una din cele mai populare statiuni este Alania, din Antalya. Conform Infoturism.ro., un sejur de patru zile cu mic dejun inclus costa doar 95 de euro.

Daca aveti insa mai multe zile libere in aceasta perioada, puteti alege un sejur mai lung. Exista inca locuri disponibile pentru un sejur de opt zile la Kemer, pentru 284 de euro, all inclusive (transport cu avionul).

Bulgaria

La Balcic, pentru 75 de euro puteti petrece trei zile la hotel de trei stele, in pret fiind incluse mic dejun, dar si o masa festiva de Paste.

In statiunea Sunny Beach din Bulgaria puteti pleca si in aceasta vacanta de Paste la preturi promotionale. Trei zile la hotel de 3 stele cu mic dejun inclus costa 22 de euro pe persoana, cu transport la cerere.

La Nisipurile de Aur puteti petrece patru zile la hotel de 4 stele cu doar 49 de euro, transport la cerere.

Grecia

La Halkidiki, una din cele mai frumoase si populare statiuni din Grecia, 5 zile de cazare la hotel de patru stele, cu plecare pe 23 aprilie costa 109 euro persoana, daca va asigurati transportul.

Tot in Grecia puteti petrece cinci zile in statiunea Leptokaria, in regim demipensiune, la hotel de trei stele, cu doar 75 de euro pe persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#preturi vacanta, #vacanta Paste oferta , #oferte turism