Cele mai tari oferte all-inclusive pentru o vacanta la mare in strainatate

Luni, 23 Iulie 2012, ora 07:20
7816 citiri
Cele mai tari oferte all-inclusive pentru o vacanta la mare in strainatate
Foto: Arhiva

Ofertele all-inclusive au prins avant in ultimii ani, astfel ca tot mai multe hoteluri au adoptat acest regim, care s-a dovedit a fi un adevarat succes printre turisti si profitabil pentru operatorii turistici.

Astfel, si in aceasta vara agentiile au pregatit oferte tentante pentru destinatiile internationale, in regim all-inclusive.

Bulgaria este una dintre destinatiile preferate de romani, iar un sejur de 7 nopti in tara vecina costa 301 de euro, in regim all-inclusive, la Hotel Kompas, de trei stele.

Agentia de turism Perfect Holiday a mai inclus in pachet accesul gratuit la facilitatile hotelului, sezlonguri si o umbrela la plaja. In plus, copii sub 2 ani se pot caza gratuit. Serviciile neincluse sunt taxa de statiune, de 7 euro/persoana, si transportul, care se poate asigura la cerere.

Daca vrei sa petreci o saptamana in Grecia, agentia Real Turism a pregatit un sejur all-inclusive, pe Insula Corfu, la Hotel Messonghi Beach, de trei stele, care costa 449 de euro.

In acest pret intra si transportul cu avionul, cu plecare din Bucuresti, transferul de la aeroport - hotel - aeroport si asistenta turistica pe perioada sejurului, insa trebuie sa platesti din buzunar taxele de aeroport, de 95 euro/persoana, si asigurarea medicala de calatorie.

O destinatie de vacanta mai putin cunoscuta de romani este Croatia, un sejur in aceasta tara costand 350 de euro in aceasta luna, la Hotel Park, de trei stele, timp de 7 nopti. Agentia Karma Travel nu a inclus in acest pret transportul, asigurarile medicale, asistenta turistica, taxa de statiune, de 1 euro/persoana/zi si taxa gestionare, 7 euro/persoana/sejur.

Daca doresti o vacanta mai exotica, poti alege Brazilia. Un sejur de 7 nopti in aceasta tara, la Hotel Costa Do Saiupe, costa 1.120 de euro, in regim all-inclusive. Desi este inclus biletul de avion Madrid - Salvador de Bahia si retur, trebuie sa iti platesti singur transportul pana in Spania.

De asemenea, agentia Exact Travel Club mai asigura ransferuri aeroport - HTL - aeroport in Salvador de Bahia si toate taxele. Pentru a putea pleca in Brazilia, ai nevoie de pasaport valabil inca cel putin 6 luni de la data plecarii.

In cazul in care vrei sa te plimbi cu camila sau sa vezi piramidele, agentia Monkey Travel ofera un sejur in Egipt, in regim all-inclusive, la Hotel Aqua Fun, de trei stele, pentru 360 de euro, timp de 7 nopti.

In aceasta suma intra toate taxele, precum si biletul de avion dus - intors, transferul aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica in limba romana. Serviciile neincluse sunt asigurarea medicala si programele facultative.

O destinatie de lux este Costa Rica, unde un sejur de 8 nopti, la Hotel Occidental Allegro Papagayo, de patru stele, in regim all-inclusive, costa 1.217 de euro.

In aceasta suma sunt incluse zborul din Frankfurt - San Jose, taxele de aeroport, transferul aeroport-hotel-aeroport - speedboat si suplimentul de carburant. Serviciile neincluse sunt asigurarea medicala si transportul pentru Frankfurt, care se poate asigura la cerere.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#oferte all inclusive strainatate, #oferte all inclusive Bulgaria, #oferte all inclusive Grecia, #oferte all inclusive Croatia , #oferte turism
Comentarii
Poza fgrooster
fgrooster
rank 5
Am eu o vaga presimtzire ca doar ... turismul, buletinul meteo si...