Incepe Litoralul pentru toti - hotelurile au tarife de la 159 de lei

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 17:12
1663 citiri
Incepe Litoralul pentru toti - hotelurile au tarife de la 159 de lei

Romanii care vor sa mearga la mare in cadrul programului "Litoralul pentru toti" au la dispozitie, in aceasta primavara, 5.000 de locuri de cazare in toate statiunile din judetul Constanta.

Programul, lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) debuteaza pe 5 mai si se va incheia pe 15 iunie.

"Programul 'Litoralul pentru toti' se afla la cea de-a 14-a editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si agentiile de turism si-au dat mana in vederea atragerii turistilor in perioada de extrasezon pe litoralul romanesc, in conditiile in care nicio alta destinatie externa nu vine cu o oferta atat de avantajoasa", a spus presedintele ALDD, Corina Martin, potrivit Mediafax.

In program s-au inscris 38 de hoteluri din statiunile de pe litoral, iar cel putin 32.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Preturile maxime din aceasta primavara se mentin la acelasi nivel ca in cadrul editiei septembrie - octombrie 2013, in timp ce tarifele minime pot fi inferioare celor de toamna trecuta.

Tarifele hotelurilor de pe litoral

- zona Mamaia - Constanta - Eforie, pentru sase nopti de cazare, de persoana:

  • hotel de o stea: 205 lei

  • hotel de doua stele: 235 de lei sau 315 lei cu mic dejun inclus

  • hotel de trei stele: 265 de lei sau 425 de lei cu mic dejun

  • hotel de patru stele: 485 de lei

  • hotel de cinci stele: 605 lei

Varianta all inclusive care asigura toate cele trei mese servite in regim bufet, bauturi, acces la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele pentru sejururi all inclusive de cinci nopti de persoana ajung pana la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la unul de patru stele si pana la 985 de lei de persoana la o unitate de cinci stele.

- statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, sejur de sase nopti, de persoana:

  • hotel de o stea: 159 de lei, fara mic dejun

  • hotel de cinci stele: 469 de lei, cu mic dejun inclus

"Pana acum s-au inscris in program 38 de hoteluri din statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 5.408 locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 70 de agentii de turism din toata tara, ceea ce inseamna ca la sfarsitul editiei de primavara a programului, cel putin 32.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse", a mai spus Corina Martin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#litoral pentru toti oferte, #preturi mare mai, #tarife hotel Marea Neagra , #oferte turism