Oferte de Revelion intre 350 si 8.350 de lei

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 07:47
1845 citiri
Oferte de Revelion intre 350 si 8.350 de lei
Foto: Ziare.com/Marius Mitrache

Agentiile de turism din Valea Jiului si-au prezentat pe piata oferta dedicata celor interesati sa-si petreaca noaptea dintre anii 2011 - 2012 in alt loc decat in sanul familiei.

In tara, ofertele turistice de Revelion sunt cuprinse intre 350 de lei si 2.700 de lei.

Cu numai 350 de lei de caciula, noaptea dintre ani poate fi petrecuta (timp de 4 zile si 4 nopti) la o pensiune de doua stele din statiunea Baile Olanesti, in acest caz fiind oferita doar cazare.

Tot din aceeasi statiune provine si cea mai "scumpa" varianta, aceasta avand valoarea de 2.700 de lei si provenind de la un hotel de patru stele, care ofera cazare, serviciu all-inclusive, cina de Revelion si carnaval, cu aceeasi ocazie.

In ceea ce priveste ofertele locale "montane" din Valea Jiului, acestea sunt cuprinse intre minim 770 de lei (in Parang) si 2.000 de lei (tot in masivul Parang).

Ofertele cu adevarat serioase vin din strainatate si au preturi cuprinse intre 525 de lei si 8.350 de lei de persoana.

Revelionul cel mai ieftin, cu doar 525 de lei, poate fi petrecut la o aruncatura de bat, in Halkidiki - Grecia, la un hotel de 4 stele, unde este oferita o cazare pe timp de trei nopti, precum si o cina festiva de Revelion.

In acelasi timp, dar de pe alt meridian, vine si cea mai consistenta oferta, respectiv una in valoare de nu mai putin decat 8.370 de lei, de la un hotel tot de 4 stele, dar din Hong Kong. In pretul biletului intra cazarea pe timp de patru nopti, transportul cu avionul si serviciu all-inclusive.

Alte oferte exotice provin din Maroc (3.570 de lei), Brazilia (5.010 lei), Thailanda (5.040 de lei), Cuba (6.340 de lei), Egipt (3.445 de lei), Dubai (3.560 de lei) sau SUA - Florida (7.575 de lei).

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#oferte turism Revelion , #oferte turism