Oferte de vacanta - cele mai ieftine sejururi la mare in Bulgaria

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 07:12

   

Oferte de vacanta - cele mai ieftine sejururi la mare in Bulgaria
Bulgaria reprezinta o destinatie atractiva pentru turistii romani, care vor sa isi petreaca concediul intr-o alta tara, mai ales datorita preturilor mici, in comparatie cu alte destinatii.

Astfel, Ziare.com a alcatuit o lista ce cuprinde cele mai ieftine oferte de sejururi la litoralul Marii Negre din tara vecina, in luna iulie.

Doua nopti in statiunea Nisipurile de Aur, la Hotel Holiday Park, de patru stele, aflat la 450 de metri de plaja, costa 28 de euro. Agentia Ama Tours Millenium ofera, pentru acest pachet, micul dejun si gratuitate pentru copii cu varste de 2-12 ani.

Din pacate, va trebui sa le platesti din buzunar transportul si taxele obligatorii, adica cea de statiune (6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil /sejur), suplimentul demipensiune (8 euro/zi/adult, 4 euro/zi/copil) sau suplimentul pensiune completa (15 euro/zi/adult; 7,50 euro/zi/copil).

O cazare tot de 2 zile, in aceeasi statiune, dar la Hotel Helios Spa & Resort, de cinci stele, situat in padurile seculare ale parcului natural din Nisipurile de Aur, are un pret de 52 de euro in aceasta perioada, prin intermediul agentiei Family Tour. Serviciile incluse sunt micul dejun si asigurarea de sanatate, suma maxima acceptata fiind 2.000 de euro, insa nu se asigura transportul, taxele de statiune sau alte suplimente.

Un sejur de trei nopti in Obzor la Hotel Obzor Beach Resort, de patru stele, amplasat chiar langa plaja, costa 38 de euro. Agentia Ecovoyage Tour a inclus toate taxele in acest pret, insa nu asigura transport decat la cerere, cu autocarul, pentru 30 de euro in plus, si nicio masa.

Un sejur in Sunny Beach, la Hotel Slavyanski, aflat pe malul marii, timp de trei nopti, costa 47 de euro. In acest pret, agentia Monkey Travel a inclus toate taxele, dar si micul dejun. Serviciile care nu intra in tarif sunt transportul, care poate fi asigurat la cerere, si suplimentul demipensiune, de 6,5 euro/zi.

Agentia de turism Ecovoyage Tour ofera un sejur de trei nopti, in Sunny Beach, la Hotel Pliska, de doua stele, aflat la 250 de metri distanta de plaja, pentru pretul de 48 de euro, cu toate taxele incluse. Transportul cu autocarul se asigura la cerere, pentru 30 euro, iar copiii pana la 13 ani au gratuitate.

Un sejur in statiunea Constantin si Elena, la Hotel Rusalka, de doua stele, timp de 3 nopti, cu mic dejun, costa 50 de euro, cu toate taxele incluse, prin intermediul agentiei Monkey Travel. Transportul poate fi asigurat la cerere, iar durata sejurului poate fi marita.

Aceeasi agentie ofera un pachet de cinci nopti, in Albena, la Hotel Villa West, de doua stele, aflat la 750 m de plaja, pentru 45 de euro. Serviciile incluse sunt taxele obligatorii si micul dejun, iar transportul se poate asigura la cerere.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6778 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Android
rank 5
Nici o oferta pentru
Spitalul penitenciarului Rahova ?
ETC
rank 1
Reteaua anti-Romania mai surprinde pe cineva?
.
Ab1ss
rank 2
Intrebare
Preturile mentionate mai sus in ce perioada sunt (multumesc!) pretul este pe camera dubla single? loc in dubla?etc. Va rog info compete!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor