Oferte last minute pentru Paste: Unde puteti petrece in stil ortodox

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 07:14
3862 citiri
Oferte last minute pentru Paste: Unde puteti petrece in stil ortodox
Foto: Arhiva

Un mic sejur in afara tarii in perioada de 1 Mai si Paste nu inseamna ca trebuie sa renuntati la traditiile asociate acestei sarbatori, agentiile de turism punand la dispozitia turistilor multe pachete in alte tari ortodoxe.

In St. Petersburg, Rusia, puteti alege din mai multe hoteluri de trei stele, aflate in centrul orasului, pretul fiind de 669 de euro/persoana/sejur. In pret intra biletul de avion dus-intors, cu escala, taxele de aeroport si de check-in, bagajul de cala, cazare 5 nopti in camera dubla, intre 4 si 9 mai, mic dejun si taxa pentru documentele necesare pentru obtinerea vizei.

Una dintre optiunile de cazare este hotelul Nevsky Grand, aflat in centrul orasului, la mai putin de zece minute de Palatul Hermitage Winter si la cativa metri de Nevsky Prospkt. Hotelul are propriul restaurant, servicii de baby sitting si paturi pentru copii, la cerere, iar camerele sunt dotate cu aer conditionat, cablu TV, Internet, uscator de par si telefon. De asemenea, puteti opta pentru hotelul Nevsky Central, amenajat intr-o cladire istorica in aceeasi zona.

In perioada 1-6 mai, tot in centrul orasului St. Petersburg, va puteti caza la hotelul Dostoevsky, de 4 stele, sejurul costand 664 de euro, potrivit anuntului de pe Infoturism. Pretul include transportul aerian, cu Polish Airlines si escala la Varsovia, autocar pentru transferul la hotel, cazarea cu mic dejun, un tur panoramic al orasului, cu ghid local, o vizita la Muzeul Hermitage, vizita la Fortareata Petru si Pavel, asigurarea medicala.

In schimb, trebuie sa platiti in plus taxele de aeroport, in valoare de 160 de euro si taxa pentru viza, de 50 de euro.

In Cipru, un sejur de 5 nopti, intre 1 si 6 mai, la hotelul de patru stele Asterias Beach, din Ayia Napa, costa 610 euro. In pret intra biletul de avion dus - intors, transferul la hotel, taxele de aeroport, asistenta turistica locala in limba romana, asigurarile medicale. De asemenea, primiti pranzul festiv de Paste, in timpul caruia puteti asista la muzica si dansuri traditionale.

Hotelul este localizat pe plaja Makronissos, la cinci minute de restaurante, baruri, magazine si supermarketuri. In interiorul hotelului exista si o piscina si loc de joaca pentru copii, fiind organizate activitati speciale pentru acestia.

In aceeasi perioada, puteti merge in statiunea Limassol, la hotelul Kanika Pantheon, de trei stele, amplasat la 50 de metri de plaja, aproape de zona turistica Yermasoya. Hotelul are doua piscine exterioare, bar si restaurant, sala de gimnastica, jacuzzi, teren de tenis si centru pentru sporturi nautice, printre altele.

Sejurul de cinci nopti costa 554 de euro si include, pe langa cazare, transportul cu avionul si transferul intre aeroport si hotel, taxele de aeroport, asistenta turistica si asigurarea medicala. Optional, puteti servi pranzul festiv de Paste, pentru 11 euro/adult si 5,5 euro/copil.

Un sejur de 6 nopti/7 zile pe Insula Creta, Grecia, la hotelul Mari Kristin din statiunea Hersonissos, in perioada 1-7 mai, costa 274 de euro.

Serviciile incluse sunt transportul cu avionul, cazarea si masa in sistem demipensiune. Va trebui sa achitati separat taxele de aeroport, de 95 de euro, si asigurarea medicala de calatorie.

Pe Insula Corfu, pentru 187 de euro, puteti primi cinci nopti de cazare, din care una in zona Kalambaka, iar patru la complexul hotelier Olgas, de trei stele. In pret intra si transportul cu autocarul, mic dejunul si cina.

De asemenea, beneficiati de vizita la Salonic si Izvorul Sf. Parascheva, excursie la Meteora, vizina in Kerkira, insotitor de grup si asistenta turistica pe insula. Va costa in plus cina festiva de Paste (25 euro de persoana), taxa pentru feribot (10 euro/persoana/sens), aerul conditionat in camera, daca doriti (5 euro/zi) si asigurarea medicala.

Dupa cum era de asteptat, Bulgaria este una din cele mai ieftine destinatii pentru romani. Astfel, in Veliko Turnovo, puteti sa va cazati la hotelul Tarnovo contra sumei de 34,5 euro, pentru doua nopti, 48 de euro pentru trei nopti si 66 de euro pentru patru nopti, in perioada 1-6 mai. Hotelul se afla in centrul vechi al orasului, cu vedere spre Dealul Sveta Gora, Fortareata Tzarevetz si rezervatia arhitecturala Arbanassi.

Pretul nu include transportul, iar cina si pranzul festiv de Paste se platesc separat, costand 28 de euro.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#oferte turism Paste, #last minute Paste, #oferte last minute 1 Mai , #oferte turism