Petrece Ziua Nationala departe de job! Cat te costa o minivacanta de 1 decembrie?

Sambata, 27 Noiembrie 2010, ora 19:12
1847 citiri
Petrece Ziua Nationala departe de job! Cat te costa o minivacanta de 1 decembrie?
Foto: imperatortravel.blogspot.com

Daca vreti sa petreceti un 1 Decembrie inedit, departe de locul de munca, atunci cu siguranta puteti profita de ziua libera prin lege si sa plecati undeva la aer curat. Iar daca pe langa faptul ca de Ziua Nationala nu veti merge la serviciu va mai puteti lua macar 2 zile de concediu, atunci este cu siguranta momentul sa plecati intr-o vacanta departe de tot stresul cotidian.

Avantajul este ca pretul unei vacante de cateva zile in aceasta perioada este mult mai mic decat cel din preajma Sarbatorilor de Iarna. Fie ca este vorba de celebra Valea Prahovei sau de alte destinatii mioritice, ofertele hotelurilor si agentiilor turistice sunt extrem de tentante.

De exemplu, in Predeal, la cabana Maria, de 3 stele, un sejur in perioada 29 noiembrie-2 decembrie costa 54 de lei, fara masa inclusa. Cabana Maria se afla la 3 km de centrul orasului Predeal, pe drumul care leaga DN1 de Paraul Rece (DN 73A).

Un sejur de 3 zile la Busteni, in preama Zilei Nationale, la Pensiunea Select de 3 stele, costa 62 de lei, fara masa. La cererea grupului pensiunea asigura si urmatoarele servicii: mic dejun: 10 lei/pers/zi, pranzul 25 lei/pers/zi, cina 20 lei/pers/zi, masa festiva 30 ron/pers/zi, conform infoturism.ro.

O vacanta de 3 zile in Moeciu, in perioada 30 noiembrie-2 decembrie, la Pensiunea Malina de trei stele, va costa 95 de lei, in camera dubla. Pensiunea ofera cazare in satul Moeciu de Sus, la 10 km de Castelul Bran si 3 km de Complexul Cheile Gradistei, in apropiere de padure si traseele ce merg in Bucegi.

Tot trei zile, dar de aceasta data la Baile Tusnad, costa 105 lei in camera dubla. Cazarea se face la hotel Bradul de trei stele, situat la poalele muntilor Csomad si dispunand de 3 apartamente unde pot fi cazate de la 12 la 18 persoane.

O mini-vacanta de 3 zile de ziua Romaniei in Poiana Brasov va scoate din buzunar 145 lei, camera dubla. Cazarea se face la hotel Miraj, amplasat la intrarea in statiunea Poiana Brasov, nu departe de partiile pentru ski, intr-o zona linistita.

Tot in Prahova, la Cheia, un sejur ceva mai lung, de 6 zile, costa 158 de lei. Hotelul de 2 stele cu acelasi nume dispune de restaurant clasificat la 3 stele cu o capacitate de 100 de locuri, bar, terasa, sala de jocuri, biliard, tenis de masa, sauna, 2 sali de conferinta complet utilate.

La Baile Herculane, un sejur de 3 zile, care cuprinde si ziua de 1 Decembrie, costa 68 de lei. Cazarea se face la Hotel Casa Ecologica de trei stele, iar in pret nu este inclusa masa. Hotelul este situat la 1,5 km de Baile Herculane, pe ruta E70 Bucuresti-Timisoara si ofera turistilor piscina incalzita, sauna, jacuzzi, sala fitness, biliard, masa tenis, teren sport (tenis, mini fotbal), barbeque, foisoare din lemn pentru barbeque. Cei care vor un supliment pentru mic dejun vor plati inca 15 lei/pers/zi, conform infoturism.ro.

Colibita este una dintre cele mai pitoresti si mai cunoscute atractii turistice din Bistrita-Nasaud, care are si o istorie pe masura, asa ca este numai bine sa petreceti o zi marcanta pentru istoria nationala intr-un loc pitoresc. Mai mult, Colibita este o statiune turistica si climaterica renumita pentru concentratia mare de ozon si ioni recomandata pentru tratamentul afectiunilor pulmonare si cardiace.

Un sejur de 7 zile aici, in preajma zilei de 1 decembrie, costa numai 70 de lei pe persoana, la hotel Colibita Lipan de 2 stele. Singura problema este insa ca vila se inchiriaza integral, asa ca daca reusiti sa adunati un grup mare de prieteni puteti petrece o vacanta de vis.

Daca vreti ca pe 1 decembrie sa fiti departe de tumultul citadin, puteti petrece 4 zile la statiunea Balvanyos din Covasna, la o altitudine de 800 de metri, fiind situata pe versantul estic al Muntilor Bodoc. Sejurul la cabana turistica Istvana costa 110 lei in camera dubla, cu mic dejun inclus.

Situata in inima Carpatilor Orientali, statiunea Vatra Dornei este la randul sau una dintre cele mai bune variante pentru vacanta, mai ales pe timp de iarna. O vacanta de 3 zile aici, in perioda 1-3 decembrie, cu mic dejun inclus, in camera dubla, la Hotel Carol de trei stele, costa 143 de lei. Situat in inima statiunii, la o altitudine de 802 m in depresiunea Dornelor, actuala cladire a hotelului Carol a fost construita in secolul XIX si are un aer de exclusivitate si rafinament.

La Calimanesti Caciulata oferta la hotel Central, pentru un sejur de 6 zile, presupune un cost de 158 de lei. Daca vreti sa evadati intr-o mica vacanta de 1 decembrie plus weekendul ce urmeaza acestei zile, puteti alege cu inima larg deschisa aceasta destinatie. Hotelul Central Calimanesti Caciulata este construit intre anii 1907-1911, in stil baroc, de catre societatea Govora-Calimanesti, asa ca aspectul este cu totul deosebit, incadrandu-se perfect in peisaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PIB-ul României a crescut cu 2.1% în 2023 – TradeVille
PIB-ul României a crescut cu 2.1% în 2023 – TradeVille
PIB-Ul României A Crescut Cu 2.1% In 2023 PIB-ul României a crescut cu 2.1% în 2023, comparativ cu anul precedent, ajungând la 1,605 mld. RON (321 mld. EUR). Pe categorii de resurse,...
O noua ancheta UE asupra chinezilor. De aceasta data sunt luati in vizor producatorii de turbine eoliene, iar Romania e implicata in aceasta ancheta
O noua ancheta UE asupra chinezilor. De aceasta data sunt luati in vizor producatorii de turbine eoliene, iar Romania e implicata in aceasta ancheta
Comisarul european Margrethe Vestager a anuntat ca Executivul comunitar a deschis o noua investigatie asupra subventiilor de care au beneficiat producatorii chinezi de turbine eoliene, care sunt...
#vacanta 1 decembrie, #oferta sejur Ziua Nationala , #oferte turism
Comentarii
Poza Apolitic
Apolitic
rank 5
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
N-avem bani, e criza mare, chiorii, bocii, leafa taie,...