Pregati-va din timp concediul de 1 Mai si Paste: Iata cele mai bune oferte pentru Romania

Marti, 19 Martie 2013, ora 08:06
3423 citiri
Pregati-va din timp concediul de 1 Mai si Paste: Iata cele mai bune oferte pentru Romania
Foto: Arhiva

Romanii pot beneficia, in acest an, de un adevarat concediu, datorita sarbatoririi Pastelui pe 5 mai, foarte aproape de 1 Mai.

Agentiile de turism si hotelurile au realizat, astfel, pachete turistice prin care se pot imbina placut cele doua sarbatori, preturile fiind modice, mai ales daca va indreptati spre mare, unde se deschide sezonul in acea perioada.

In statiunea Mamaia, la hotelul Golden Tulip, de 4 stele, in perioada 1 - 6 mai, cele cinci nopti de cazare va costa 544 de lei, in pret fiind incluse mic dejunul, precum si dejunul pascal.

Hotelul este dotat cu bar, terasa, restaurant, piscina, iar parcarea este gratuita. Printre facilitati se numara aerul conditionat, camere speciale pentru nefumatori, accesul la Internet de mare viteza, seif, uscatoare de par si balcon la camera.

La hotelul Club Dunarea de trei stele, din Eforie Nord, pretul pentru 5 nopti de cazare este de 250 de lei de persoana, fara mese. Complexul include piscina, jacuzzi, mese de biliard si ping pong si un club de joaca pentru copii, in aer liber, unde se pun in scena diverse piese de teatru cu papusi.

In Calimanesti - Caciulata, la Pensiunea Ewelin, de trei stele, 5 nopti de cazare, in aceeasi perioada, costa 200 de lei. Nu se ofera masa, in schimb, pensiunea are propriul sau restaurant, in care bucatarii angajati permanent pot gati orice, la cererea clientilor.

De asemenea, pensiunea are un bar care functioneaza non-stop, iar conexiunea la Internet se poate face fie prin propriile dispozitive, fie prin PC-ul pus la dispozitie. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, televizor si frigider.

Daca vreti sa puneti accentul pe sarbatorirea Pastelui, va puteti indrepta spre statiunea Durau, din judetul Neamt, in apropierea schitului Durau. La Hotelul Bradu din centrul statiunii, 3 nopti de cazare, in perioada 2 - 6 mai, costa 224 de lei, iar hotelul ofera a patra noapte in mod gratuit. Nici aici nu este inclusa masa de Paste, insa o puteti plati suplimentar, pretul fiind de 56 de lei.

Printre obiectivele turistice din zona se numara schitul Durau, ridicat in 1835, interiorul fiind pictat de studentii indrumati de Nicolae Tonitza.

In perioada 3 - 7 mai, in Bucovina, va puteti caza la Hotel Best Western Bucovina - Club De Munte, pentru 285 de euro, cu demipensiune inclusa. De asemenea, hotelul ofera, in acest pret, si cina festiva din noaptea de Inviere, precum si un brunch in duminica Pastelui.

In plus, exista acces gratuit la fitness, jacuzzi, sauna, biliard, tenis de masa sau darts. Hotelul se afla in orasul Gura Humorului, la 5 kilometri distanta de Manastirea Voronet si la 4 kilometri de Manastirea Humorului.

Hotelul Lostrita, din Maramures, a pus la cale un intreg program pentru perioada 3 - 6 mai, potrivit ofertei de pe Infoturism. In pretul de 750 de lei sunt incluse 3 nopti de cazare, pensiune completa si un program special in fiecare zi.

Astfel, sambata este organizata o vizita in Maramuresul istoric, din Baia Sprie pana in Baia Mare, unde veti asista si la slujba Invierii. Duminica, masa de Paste va fi servita cu produse traditionale specifice regiunii, sfintite in timpul slujbei. Seara, hotelul ofera o seara folclorica, alaturi de "Fratii Petreusi".

In Vatra Dornei, puteti petrece sarbatorile pascale la Hotel Complex & Spa Dorna Arini, unde cazarea, pensiunea completa si seara festiva cu un meniu specific bucovinean costa 599 de lei, in perioada 3 - 7 mai.

Copiii pana la 7 ani beneficiaza de cazare si masa gratuite, iar cei pana la 14 ani pentru care se cere pat suplimentar se plateste jumatate din valoarea pachetului.

Pentru slujba Invierii puteti merge la biserica Manastirii Acoperamantul Maicii Domnului, aflata la 100 de metri distanta de complexul hotelier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#oferte cazare 1 mai, #oferte turism Paste, #oferte concediu 1 Mai, #oferte concediu Paste , #oferte turism