Reduceri de pana la 50% la vacante - incepe Targul de Turism al Romaniei

Duminica, 09 Martie 2014, ora 20:13
3110 citiri
Reduceri de pana la 50% la vacante - incepe Targul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei deschide, in perioada 13 - 16 martie, primul semestru de targuri si expozitii la Romexpo.

Operatorii de turism promit reduceri care pornesc de la 10% si pot ajunge la 50%, in cazul ofertelor early booking, se mentioneaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Desi Grecia, Spania, Turcia si Bulgaria raman in continuare printre destinatiile preferate ale romanilor, conform agentiilor de turism, operatorii au pregatit si destinatii exotice pentru acest an.

Astfel, cei care vor sa viziteze India vor plati aproximativ 1.000 de euro de persoana pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile in China porneste de la 900 de euro", se mai precizeaza in comunicatul citat.

In cadrul Targului de Turism al Romaniei vor fi disponibile si pachete speciale pentru familii, iar copiii beneficiaza de pana la 25% reducere la costul biletului si al cazarii pentru excursiile la Disneyland Paris.

Vor fi prezenti la targ si reprezentantii hotelurilor si pensiunilor autohtone atat de pe litoral, cat si din zonele de munte, revenind in atentie si statiunile balneoclimaterice.

"Pentru ca in general primavara este asociata cu noul, invitam vizitatorii la Targul de Turism al Romaniei pentru a gasi destinatiile noi pe care vor sa le descopere in acest an", a spus Mariana Suciu, director general Romexpo.

Reunind 280 de companii din 24 de tari, Targul de Turism al Romaniei ocupa o suprafata expozitionala de aproximativ 16.000 de metri patrati.

Expozitia va fi deshisa in perioada 13 - 15 martie 2014 intre 10.00 - 18.00, in timp ce pe 16 martie 2014 programul va fi intre 10.00 - 16.00. Pretul biletului de intrare este de 15 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#targ turism Romexpo, #oferte turism, #reduceri vacanta, #pachete turistice , #oferte turism