Scad preturile pe litoral in 2011

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 11:50
1386 citiri
Scad preturile pe litoral in 2011

Dupa ce au inregistrat cel mai slab sezon estival din ultimul deceniu, hotelierii de pe litoral vor sa ofere in 2011 servicii mai multe si tarife cu pana la 15% mai mici. Mai mult, hotelierii si agentiile de turism vor sa lanseze deja, la sfarsitul lunii octombrie, pachetele pentru sezonul de anul viitor.

In ceea ce priveste preturile, parerile sunt impartite. Daca unii hotelieri considera ca scaderea preturilor va aduce mai multi turisti in statiunile romanesti, altii considera ca solutia mai buna este pastrarea tarifelor.

"Ideea este diversificarea serviciilor. In ultimii doi ani am inceput sa oferim din ce in ce mai multe facilitati, direct in pretul pachetului. Ma refer la accesul la piscina, sezlonguri", a explicat Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere "Marea Neagra", care reuneste hotelieri din sudul litoralului, pentru Evenimentul Zilei.

Totusi, hotelierii au decis ca trebuie sa incurajeze vanzarile ofertelor care includ cazare si masa printr-o promovare mai buna.

"Pana acum am lansat pachetele pentru piata germana, care sunt aceleasi din sezonul trecut. La un hotel de trei stele, cazare plus mic dejun, pretul este de 12 euro/noapte, in extrasezon, si ajunge la 16-18 euro/noapte in plin sezon. Cam la fel vor fi si pentru romani", spune Linica Stan, presedintele THR Marea Neagra, care detine peste 10.000 de locuri de cazare pe litoral.

Preturile pentru ofertele ce vizeaza anul viitor urmeaza sa fie finalizate pana pe 25 septembrie, pentru ca in luna octombrie, la targul de turism, ofertele sa se regaseasca deja in pliante.

"Vom lansa atunci si programul de inscrieri timpurii. Cei care vor plati integral pachetele pana in luna martie, vor beneficia de reduceri intre 20 si 25%", sustine Dragos Anastasiu, de la Nova Touring.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#oferta litoral 2011, #preturi litoral 2011 , #oferte turism