Vacanta in Croatia, in septembrie - Cat te costa?

Vineri, 26 August 2011, ora 07:25
8668 citiri
Vacanta in Croatia, in septembrie - Cat te costa?

Croatia a inceput sa ocupe o pozitie privilegiata in preferintele turistilor romani, pentru ca ofera, pe langa o serie de obiective care merita vizitate, si niste plaje stancoase absolut superbe.

Tara are sate incantatoare, istorie grandioasa, lacuri cristaline, insule numeroase si orase culturale. Asa ca, daca vreti sa mergeti in vacanta in Croatia, luna septembrie poate fi ideala, atat din punct de vedere al costurilor, cat si ca vreme.

Ziare.com a cautat pentru dumnevoastra cele mai bune oferte de vacanta in Croatia, prezentate pe infoturism.ro.

Un sejur de 9 zile, in septembrie, in Insula Ciovo si cazare la hotel Vila Mihaela de 3 stele va costa 275 de euro. Hotelul este localizat la 100 m de plaja amenajata din Okrug Gornji si dispune de apartamente formate dintr-o camera cu pat dublu, living cu sofa si chicineta complet utilata (aragaz, frigider, vesela, tacamuri), grup sanitar propriu. Camerele sunt dotate cu televizor, satelit, aer conditionat, balcon sau terasa. Oferta nu include taxa de statiune: 7 euro/adult si 3,5 euro/copil/ sejur, asigurare medicala 35 lei/persoana si asigurarea storno.

Pentru 8 zile in Lovran veti plati 357 de euro si va veti caza la hotel Vila Elsa de 2 stele. In pret este inclusa demipensiunea si transportul cu avionul. Hotelul se afla in centru orasului Lovran, la 10 m de plaja stancoasa. Tot pentru 8 zile, dar de aceasta data in Crikvenica si cazare la hotel International de 2 stele, veti plati 350 de euro. Hotelul este situat de-a lungul cheiului, in piata principala a orasului.

In schimb, pentru o vancata in Opatija, de numai 8 zile, deci cu o zi mai putin decat oferta anterioara, veti plati 375 de euro. Cazarea se face la hotel Adriatic de 3 stele, care se gaseste in apropierea marii, la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Opatija. Din hotel dispuneti de o priveliste asupra golfului Kvarner. Hotelul dispune de 2 restaurante, cafenea si restaurantul casino Opatija.

La ultimul etaj al hotelului se afla un centru de sanatate, deschis zilnic, cu piscina cu apa de mare incalzita, jacuzi, sauna, baie turceasca, aromaterapie, masaj, parcare, magazin cu suveniruri, Internet, sala de conferinte, room service. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie privata, TV satelit, mini bar, seif, uscator de par, telefon direct si conexiune la Internet. In pret este inclusa si demipensiunea, insa nu si asigurarea medicala.

Aceeasi suma o veti plati si pentru o vacanta in Moscenika Draga. Cazarea se va face la hotel Mediteran de 3 stele, transportul va avea loc cu avionul, iar in pret veti avea inluse si doua mese. Hotelul Mediteran este amplasat la o distanta de 200 m fata de plaja cu platforma si pietris, langa centru spa si la 800 m fata de centrul statiunii Crikvenica.

Opt zile pe Coasta Dalmatiei va vor "usura" de 412 de euro. Cazarea se va face la hotel Appartment Moruzin de 3 stele. In pret avet inclus mic dejunul si transportul cu avionul cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa).

Peste 400 de euro va costa insa o vacanta de 10 zile in insula Krk si cazare la hotel Adriatik de 2 stele. Astfel, pentru cazare, demipensiune si transport cu autocarul cu plecare din Bucuresti veti plati 455 euro. Hotelul Adriatic este situat in golful Omisalj - insula Krk, la doar cativa pasi de mare, pe un deal de 85 de metri, dezvaluind o vedere splendida asupra golfului Kvarner. Camerele hotelului includ: dus, telefon, satelit TV si balcon in majoritatea camerelor.

Cu mult mai scump este insa un sejur in Dubrovnik: 495 de euro, pentru 9 zile. Contra acestei sume veti beneficia de cazare la hotel Lero de 3 stele, demipensiune si transport cu autocarul. Hotelul este situat la 100 m de malul marii si la 1.200 m de centrul istoric. Ca servicii, el oferta sport si agrement, parcare, masaj, coafor, magazin de suveniruri, in apropiere 6 terenuri de tenis, sala de conferinte. Plaja este la 100 m de hotel, fiind stancoasa, cu pietris.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#vacanta Croaztia, #sejur Croatia, #vacanta pret Croatia , #oferte turism