Vacanta la pret redus: sase zile la munte, maximum 360 de lei

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 07:45
1609 citiri
Vacanta la pret redus: sase zile la munte, maximum 360 de lei

Printre consecintele pozitive ale crizei se numara atentia acordata de agentiile de turism ofertelor pentru petrecerea vacantei in tara si introducerea unor pachete turistice speciale, cu tarife avantajoase, specifice perioadelor de extrasezon.

Programul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), "O saptamana la munte" este un asemenea exemplu si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti. Reprezentantii ANAT sustin ca solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie.

"Programul 'O saptamana la munte' este parte a campaniei ANAT - minipreturi de vacanta ce cuprinde si programele: O saptamana de Refacere in statiuni balneoclimaterice, Decada Balneara si Litoral pentru Toti.

Aceste programe vizeaza in general extrasezonul (capetele de sezon) si ofera posibilitatea unei largi categorii sociale de a-si petrece vacantele la preturi mult mai avantajoase. Acest tip de programe, sub diverse denumiri este folosit peste tot in lume si este deosebit de atractiv datorita oportunitatilor pe care le deschide", a precizat Dan Dumitru, consilier in Comisia de Turism Intern si Incoming. Citeste mai multe despre Vacanta la pret redus: sase zile la munte, maxim 360 de lei pe Business24.ro.

#vacanta munte, #vacanta pret redus , #oferte turism