Vacanta la sfarsit de toamna? Cele mai tentante oferte last minute

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 07:09
3734 citiri
Vacanta la sfarsit de toamna? Cele mai tentante oferte last minute
Foto: Arhiva

Desi o vacanta la sfarsit de noiembrie poate sa va sune ciudat, avand in vedere ca mai este mai putin de o luna pana la perioada sarbatorilor de iarna, cand veti avea si cateva zile de concediu, din punct de vedere economic un astfel de sejur este mult mai atractiv.

Ofertele last minute ale agentiilor de turism, pentru sfarsitul acestei saptamani si inceputul saptamanii viitoare, presupun reduceri substantiale de pret la sejururi in orase pe care fiecare persoana si-ar dori sa le viziteze macar o data in viata.

De exemplu, puteti beneficia de o vacanta de 4 zile in Viena pentru numai 236 de euro, reducere de la un pret de 590 de euro de persoana. Plecarea se face pe data de 18 noiembrie, iar transportul este cu avionul. Tariful include bilet avion dus intors cu Austrian Airlines, zbor direct Otopeni - Viena, taxe aeroport, bagaj de mana 7 kg, bagaj la cala 20 kg, catering pe avion, cazare 3 nopti la Hotel Senator de 3 stele si mic dejun. Tariful nu include transferul aeroport hotel aeroport, asigurarea medicala sau intrarile la obiective.

Daca v-ati dorit sa vizitati Turcia, puteti sa va bucurati de un weekend in Istanbul, beneficiind si de o reducere la pretul calatoriei de la 590 de euro la 295 euro/persoana. Plecarea se face tot pe data de 18 noiembrie, iar vacanta presupune 3 nopti cazare la Hotel Birbey 3 stele, cu mic dejun inclus, conform infoturism.

Pentru o vacanta de 7 zile in Spania, pe Costa del Azahar, in perioada 18-24 noiembrie, trebuie sa dati 395 de euro de persoana, beneficiind de o reducere de la 595 de euro. Cazarea se face la hotelul de 4 stele Peniscola Plaza Suites, unde beneficiati de pensiune completa, cu apa si vin la masa. In oferta intra si doua excursii gratuite, una la Denia si Xavia si cealalta la Alcoy si Jijona.

Cei care se misca repede pot beneficia, tot in aceasta saptamana, de o reducere la o vacanta la Budapesta. Plecarea se face pe data de 19 noiembrie, iar cazarea de face la Hotel Thomas de 3 stele. Sejurul presupune 3 zile si are un pret de 30 de euro de persoana (reducere de la 45 de euro), fara transport. Daca veti fi incantati de capitala tarii vecine si va veti dori o noapte in plus, veti plati un tarif pentru noapte suplimentara de 15 euro de persoana.

In aceeasi zi puteti pleca intr-o vacanta la Roma, unde pentru trei zile de cazare la Hotel Alba Torre Maura de 3 stele veti plati 51 de euro de persoana (reducere de 14 euro fata de pretul initial). Pretul nu include insa transportul. Pentru o noapte suplimentara veti plati 26 euro/ noapte/ loc in camera dubla.

Dublin, capitala Irlandei, este una dintre cele mai in voga destinatii din Europa, fiind considerat de multi vizitatori drept orasul ideal pentru un weekend. Daca va grabiti, puteti sa mergeti weekendul viitor in acest oras. Un city break la hotel Days Park West de 3 stele, in perioada 19-21 noiembrie, va costa 52 de euro de persoana, cu mic dejun inclus. Transportul se va face insa numai la cerere.

Se spune ca Parisul este un oras pe care il poti descoperi in orice perioada a anului, insa toamna este un anotimp numai bun pentru ca indragostitii sa mearga in capitala Frantei. In plus, daca alegi perioada 19-21 noiembrie, vei scoate din buzunar numai 53 de euro, in loc de 65 de euro de persoana. Cazarea se va face la hotel La Defense de 3 stele, iar o noapte in plus costa aici 26 de euro de persoana. Cum inceputul toamnei inseamna si incheierea perioadei de vacanta pentru majoritatea turistilor, 3 zile in Paris nu vor insemna numai cultura, istorie si dragoste, ci si multa multa liniste.

Cei ce vor sa descopere ceva din misterul care planeaza asupra piramidelor, dar si sa guste din delicatesele culinare care pot fi servite in Egipt, pot alege o vacanta pe ultima suta de metri in Hurghada. Pentru 8 zile, cu plecare in data de 20 noiembrie, veti scoate din buzunar 386 de euro/ de persoana, in loc de 642 de euro. Cazarea se va face la hotelul de 4 stele Sultan Bey, iar in pret este inclusa si asigurare complexa de calatorie si asistenta turistica, potrivit infoturism.

Daca vreti sa beneficiati de o vacanta la schi la sfarsit de noiembrie, puteti alege un sejur in Kaprun, in Austria. Vacanta incepe pe 22 noiembrie, dureaza 8 zile si va consta 225 de euro de persoana (in loc de 315 euro). Cazarea se face la hotel Haus Denise de 4 stele, iar in pretul camerei se ofera umic dejun sanatos. Cina este optionala si contine ciorba, fel principal si desert.

Un city break la Praga, in perioada 25-29 decembrie, costa 180 euro. Pretul include mic dejun, iar cazarea se face la hotelul Bila Labut de 4 stele. Care sunt avantajele de a merge aici? Veti vizita cel mai cosmopolit oras al Europei Centrale, veti admira Karlovy Most - cel mai faimos pod medieval din Praga, construit din piatra si veti putea merge la Zoo Praga - a doua gradina zoologica, ca marime, din Europa,-10 kmp.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#oferte last minute, #calatorie noiembrie, #oferte turism , #oferte turism
Comentarii