Vacante ieftine prin programul "Hai la bai" - Vezi unde poti merge

Joi, 30 Iunie 2011, ora 08:03
8503 citiri
Vacante ieftine prin programul "Hai la bai" - Vezi unde poti merge
Foto: Arhiva

Cei care vor sa isi petreaca vacanta de vara in tara, insa s-au saturat de Marea Neagra sau de Valea Prahovei, pot merge in acest an in statiunile balneare, mai ales ca este chiar mai ieftin. Si asta pentru ca Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a lansat programul "Hai la Bai!", care ofera preturi atractive pentru statiuni.

Varianta standard a programului, adica un sejur de sase nopti de cazare cu pensiune completa, doua tratamente pe zi si consultatii medicale in statiunile balneare din tara la pensiune de doua stele costa 575 de lei. Pentru cazare la trei stele, pachetul costa 690 de lei. Hotelurile incluse in program ofera gratuitate copiilor pana in 12 ani, cazati in camera parintilor.

La receptia hotelului turistul trebuie sa prezinte trimiterea de la medicul de familie sau de specialitate si talon pensie sau adeverinta de plata la zi pentru asigurari sociale.

Daca vi se pare tentanta aceasta oferta, trebuie sa stiti ca numarul statiunilor si hotelurilor inscrise in program nu este deloc de neglijat, asa ca aveti de unde alege.

O varianta ar fi sa mergeti la statiunea Amara, din Ialomita si sa va cazati la hotelul Parc, unde veti plati 690 de lei de persoana. Hotelul Parc este situat in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Amara.

Locatia ofera baza de tratament, plaja amenajata, parc de agrement, bazin pentru copii, sala de gimnastica, tobogan acvatic si teren de joaca si sport. Camerele Double sunt dotate cu baie proprie, tv si telefon. Camerele modernizate au in plus si aer conditionat. Hotelul Parc este situat in partea de Nord a statiunii, pe malul lacului Amara.

In cazul in care alegeti Baile Herculane, aveti mai multe optiuni de cazare. Daca vreti doua stele puteti alege hotelurile Cerna, Hercules sau Minerva, iar pentru trei stele o optiune ar fi hotel Ferdinand. Cel din urma este situat in centrul istoric al statiunii Baile Herculane si pune la dispoziia turistilor piscina, sala de fitness si parcare.

In schimb, jacuzi, sauna, spalatorie, fax, cosmetica, coafura sunt servicii cu plata. Serviciile se incadreaza in pretul standard al programului - 690 de lei.

Cei care si-ar dori sa mearga la Baile Olanesti, pot alege intre trei hotelui de trei stele: Alice, Olanesti si Select. Statiunea are cele mai multe izvoare din tara (35 la numar) si numeroase sonde cu apa sulfuroasa. Aceasta se afla intr-o zona montana inconjurata de rezervatii naturale deschise vizitatorilor, asa ca, pe langa tratament, aici aveti posibilitatea si sa vizitati o zona deosebita.

O alta destinatia, tot in cadrul programului, poate fi Baile Tusnad. Aici va puteti caza fie la hotelul cu acelasi nume, care are doua stele, fie la hotel Ciucas, de trei stele. Pentru hotelul Tusnad veti plati pentru cele sase zile de concediu 575 de lei. Hotelul este amplasat in centrul statiunii, la 300 m de gara, a fost renovat in 2006, iar accesul la tratament se face chiar din incinta sa.

Tot 575 de lei veti da si daca va cazati la hotelul Lacul Sarat de doua stele care este situat la 100 metri de malul Lacului Sarat si 5 kilometri de municipiul Braila. Hotelul dispune de 79 camere duble, restaurant si parcare proprie.

Un hotel extrem de frumos si luxos este hotelul Parc din statiunea Buzias. Acesta are 3 stele si a fost renovat recent. De asemenea, hotel Parc are baza proprie de tratament, renovata in perioada 2006-2008, in care se pot trata afectiuni cardiovasculare. Complexul hotelier este structurat pe trei etaje si mai cuprinde cuprinde doua sali de conferinta, o sala de fitness si un restaurant cu 300 de locuri.

Statiunea Calimanesti Caciulata este si ea pe lista programului, cu doua hoteluri de doua stele (Central si Teilor) si patru de trei stele (Caciulata, Cozia, Liliacul si Oltul). Statiunea Calimanesti Caciulata este situata la poalele muntelui Cozia, pe colinele malului drept al Oltului, in apropiere de manastirile Cozia, Ostrov, Turnu si de cetatea medievala Sibiu fiind considerata si perla statiunilor de pe valea Oltului. Astfel, indiferent ca dati 575 de lei sau 690 de lei, pe langa tratament veti putea merge sa vizitati cateva locuri considerate un adevara colt de rai.

O zona la fel de frumoasa, pe care o puteti vizita prin acest program, este Vatra Dornei. Vatra Dornei este cunoscuta ca o statiune pentru toate varstele, adresandu-se atat persoanelor care doresc sa-si fortifice organismul prin ascensiunile montane, dar si pentru cele care doresc sa se odihneasca intr-un bioclimat tonic stimulent cu influenta benefica asupra sistemului nervos.

Hotelul Carol de trei stele a intrat in acest program si contra sumei de 690 de lei va ofera 6 nopti cazare, pensiune completa, 5 zile tratament 2 proceduri / zi, consultatie medicala la sosire.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#tratament bai, #vacante ieftine, #program Hai la Bai, #program vacante bai pret , #oferte turism