Vara s-a terminat. Unde facem Revelionul? - vezi cele mai bune oferte

Sambata, 04 Septembrie 2010, ora 12:57
3265 citiri
Vara s-a terminat. Unde facem Revelionul? - vezi cele mai bune oferte
Foto: 1vacation.com

Concendiile s-au terminat si toata lumea s-a intors la serviciu, dar asta nu inseamna decat ca putem sa incepem planificarea urmatoarei vacante. Chiar daca vara calendaristica abia s-a terminat, ofertele turistice pentru sarbatorile de iarna au aparut de mai multe saptamani. In special cele pentru Revelion.

Destinatiile pentru sarbatori sunt de doua feluri: plaje exotice sau zone recunoscute pentru sporturile de iarna. Daca sarbatorile de iarna pe o partie de schi costa mai putin de 500 de euro, in cazul unui Revelion printre palmieri e nevoie si de 7.000 de euro.

Austria si Italia sunt, in continuare, locurile preferate pentru cei care vor sa isi petreaca sarbatorile de iarna pe schiuri, dar agentiile de turism au inclus in oferte si statiunile din Slovacia, unde se pot petrece si cele mai ieftine sejururi.

Opt zile petrecute la o cabana din statiunea Tatranska Lomnica costa 131 de euro, insa pretul nu include transportul si nici mancarea. Totusi, turistii au la dispozitie o bucatarie complet echipata si ar putea fi inchiriata de un grup de prieteni deoarece oferta se adreseaza unui grup de opt persoane.

In aceleasi conditii, dar mai ieftin, se poate sta opt zile in satul Liesek, aflat in apropierea granitei dintre Slovacia si Polonia. Pentru perioada 25 decembrie - 1 ianuarie, pretul este de 86 de euro.

In Austria, opt zile petrecute in preajma Anului Nou, in regiunea de schi Kappl, costa 141 de euro. Pasionatii de schi vor gasi aici 40 de kilometri de partii pana la atitudinea de 2.700 de metri.

In Innsbruck, patru zile petrecute in perioada 30 decembrie - 2 ianuarie costa 178 de euro, iar cei care platesc pana la 30 septembrie au o reducere de 10%. Transportul nu este inclus in pachet, dar oferta contine micul dejun si o cina cu trei feluri de mancare.

In acelasi hotel din centrul orasului Innsbruck se poate sta si opt zile in perioada 26 decembrie - 2 ianuarie. Pretul este de 412 euro de persoana, iar oferta contine aceeasi reducere, micul dejun si cina cu trei feluri de mancare.

In Tirol, in statiunea Neustift, un apartament poate fi inchiriat pentru opt zile pentru 1.350 de euro. Complexul se afla in apropiere de centrul statiunii, chiar langa partia de sanius lunga de 8km. Apartamentele sunt noi, luxoase, au acces la internet, garaj, spatiu de depozitare echipament de ski, doua dormitoare separate, living room cu canapea mare extensibila, bucatarie complet echipata, baie proprie, televizor prin satelit.

Ceva mai scumpa este Elvetia. Opt zile petrecute in statiunea Saas-fee costa de Revelion 616 euro. Pachetul contine sapte nopti cazare si demipensiune in camera dubla sau single, transfer gratuit gara-hotel, mic dejun bufet, cina cu patru feluri si cina festiva.

Cine vrea sa mearga in Elvetia de sarbatori, dar nu la ski, poate alege Zurich, unde patru zile petrecute intr-un hotel de patru stele costa 372 de euro. Pachetul include trei nopti de cazare si micul dejun.

Anul Nou pe o plaja costa intre 1.500 si 7.000 de euro

Daca frigul si zapada nu fac parte din plan, pregatiti-va sa scoateti din buzunar de cateva ori mai multi bani pentru un Revelion exotic. Dubaiul e cea mai ieftina varianta, pentru destinatii mai indepartate pretul urcand spre 10.000 de euro de persoana.

Opt zile intr-un hotel de patru stele din Dubai, in perioada 27 decembrie - 4 ianuarie, costa 789 de dolari, insa pachetul nu include si transportul cu avionul de aproximativ 370 de euro, taxele de aeroport de peste 160 de euro, viza de 80 de euro si nici cina festiva de Revelion de 155 de dolari. Sunt incluse in pret transferul de la aeroport la hotel si micul dejun.

In rest, oferta contine cate o excursie optionala in fiecare zi, in desert sau in celelalte emirate, sau cine romantice pe vaporase. Preturile variaza intre 20 si 65 de dolari de persoana.

Mai indepartata si mai scumpa este Republica Dominicana. Un pachet cu noua nopti costa 1468 de dolari de persoana, dar, ca la orice pachet de acest gen, nu este inclus nici avionul. Asta inseamna ca la pretul de pornire se adauga din start peste 1200 de euro.

Serviciile oferite merita, insa, toti banii. Revelionul in Republica Dominicana inseamna un hotel de cinci stele cu regim all inclusive, o plaja superba cu nisip fin, paduri tropicale sau cele mai bune conditii pentru sporturi acvatice precum scuba diving, snorkeling, inot, windsurfing. De asemenea, in loc de o sampanie in piata, Anul Nou se intampina cu ritmuri de merengue si Cuba Libre.

Tot in Caraibe este si Cuba, unde un Revelion costa aproximativ 2.000 de euro. La fel de relaxant ca si in Republica Dominicana, Anul Nou se intampina cu un cocktail cu rom baut sub un palmier si cu un trabuc de calitate.

In partea cealalta a lumii, Revelionul se poate face in Thailanda cu aproximativ 1.500 de euro. Fara taxe de aeroport si cina festiva, pachetul costa 1.075 de euro de persoana si contine sapte nopti de cazare in hoteluri de patru stele din Bangkok si statiunea Pattaya.

Agentiile au oferte si pentru cei care chiar isi permit un Revelion de neuitat. 13 zile petrecute in Bora Bora costa intre 6.200 si 7.100 de euro fara taxe de aeroport si biletul de avion pana la Londra.

Dar pentru acesti bani, Anul Nou este intampinat intr-un complex de cinci stele cu 80 de vile construite deasupra apei. Toate bungalowurile sunt decorate intr-un stil autentic polinezian, dar in acelasi timp includ cele mai recente tehnologii. Vilele au acoperisuri din Pandanus, la fel ca si casele traditionale polineziene.

Fiecare vila pe apa are acces direct in laguna de pe puntile dotate cu mese si sezlonguri. Mai mult, fiecare camera are, printre altele, punte privata cu dus in aer liber si aer conditionat pe baza de apa de mare.

De asemenea, complexul are un centru de fitness, spa, sauna, sala de aerobic, baie turceasca, piscina, terenuri de tenis, concierge si ofera servicii de baby-sitting. Activitatile pregatite pentru clienti includ scuba diving, hranire de rechini si tururi cu elicopterul pe deasupra Polineziei Franceze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#oferte Revelion, #oferte turistice sarbatori iarna , #oferte turism