Viziteaza o capitala europeana - Vezi ofertele last minute pentru septembrie

Luni, 30 August 2010, ora 12:05
4516 citiri
Viziteaza o capitala europeana - Vezi ofertele last minute pentru septembrie
Foto: Arhiva

Daca nu ati plecat inca in vacanta sau daca doriti sa mai beneficiati de cateva zile de concediu la inceputul acestei toamne, atunci puteti apela de ofertele last minute catre capitalele europene, pe care agentiile de turism la pun la dispozitie.

Astfel, in luna septembrie, veti putea avea o vacanta intr-adevar perfecta, cu preturi mici, peisaje de toamna frumoase, multa miscare si de ce nu, culturalizare.

De exemplu, cei care isi doresc sa vada Praga la inceput de septembrie o pot face contra sumei de 95 de euro de persoana, potrivit ofertelor prezentate pe infoturism.ro. In acesti bani intra numai cazarea la un hotel de patru stele, aproape de centru, iar transportul nu este inclus. Sejurul incepe pe 2 septembrie si se intinde pe o durata de 4 zile. Cei care isi doresc cu adevarat sa vada capitala Cehiei trebuie sa stie ca beneficiaza de o reducere de 26 de euro, caci pretul initial era de 121 de euro pentru acest sejur.

Persoanele care cred ca nu au timp sa se organizeze atat de repede pot beneficia de o alta oferta, incepand cu data de 20 septembrie. Pretul este de 322 de euro de persoana (reducere de la 419), iar transportul este inclus.

Daca v-ati dorit intotdeauna sa vizitati Austria, o puteti face acum. Oferta pentru Viena, pentru data de 3 septembrie, sejur de 3 zile, presupune un cost de 77 de euro persoana. Cazarea se face la hotel de 3 stele, iar transportul este numai la cerere.

Daca visati sa degustati celebrul vin vienez, atunci puteti sa asteptati sfarsitul lunii, caci agentiile au oferte tentante incepand cu data de 20 august. Sejurul de 4 zile, cu avion inclus, costa 249 euro de persoana (reducere de la 378). In pret este inclus si transportul cu avionul.

Dinamismul, modernul si permanenta grija pentru restaurarea trecutului sunt principalele trasaturi ale Berlinului. Daca vreti sa va faceti o mini-vacanta in capitala Germaniei, trebuie sa scoateti din buzunar 115 euro. Contra acestei sume veti benficia de o vacanta de patru zile si cazare la un hotel de 4 stele. Micul dejun este inclus, iar transportul se face cu un autocar cu plecare din Bucuresti.

Turistii care iubesc arhitectura veche si vor sa profite de ultimele zile in care soarele mediteranean isi mai face simtita prezenta, pot merge la Roma. Un sejur de 3 zile in capitala Italiei costa 60 de euro (reducere de la 88 de euro), iar plecarea de face e 3 septembrie. Cazarea se face la hotel de 3 stele, iar transportul nu este inclus. Pentru un sejur in perioada de 2-5 septembrie si o calatorie cu avionul, trebuie sa platiti ceva mai mult, adica 249 de euro.

Londra este una dintre destinatiile preferate a multor europeni. Pentru o vacanta la inceput de toamna, puteti alege unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. O vacanta de trei zile, incepand cu data de 10 septembrie, la hotel de 3 stele, fata transport, costa 68 de euro, de persoana.

Daca doriti sa vedeti a ceea ce este recunoscut drept un oras mozaic in ceea ce privest cultura si populatia sa, atunci este bine sa vizitati Amsterdam. Capitala Olandei va asteapta in aceasta toamna, iar agentiile romanesti au oferte tentante catre aceasta destinatie, conform infoturism.ro. Un sejur de 4 zile, transport cu avionul si cazare la hotel de trei stele costa 329 de euro de persoana. Oferta este valabila pentru 20 septmebrie, asa ca aveti timp destul sa va pregatiti bagajele.

Daca sunteti pasionati de politica, atunci puteti vizita Bruxelles-ul, orasul care a devenit un centru important a numeroase institutii internationale, cele mai importante fiind cele ale Uniunii Europene. Pentru o vizita de 4 zile si transport cu avionul trebuie sa scoateti din buzunar 255 de euro. Astfe, beneficiati de o reducere de la 378 de euro.

Romanii vesnic indragostiti pot vizita in luna septembrie capitala Frantei. Parisul ii asteapta cu tot ce are el mai frumos: Turnul Eiffel, Catedrala Notre-Dame, Luvrul, Moulin Rouge, Palatul de la Versailles si, bineinteles, Disneyland. Ofertele last minute fara transport inclus sunt in jurul a 80 de euro(trei zile, incepand cu data de 3 septembie), iar cele cu transport 330 de euro de persoana (sase zile, incepand cu 9 septembrie).

Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase, asa ca o vacanta in capitala Ungariei vecine, intr-o perioada in care soarele mai razbate cu greu, este ideala. In plus, preturile sunt extrem de accesibile.

De exemplu, un sejur de 3 zile, la hotel de 3 stele, incepand cu data de 3 septembrie, costa 51 de euro de persoana. In pret, redus de altfel cu 17 euro, este inclus si transportul cu avionul. Daca vreti mai mult lux, puteti sa stati la hotel de 4 stele, contra sumei de 75 de euro.

Madridul este cunoscut pentru viata sa de noapte si discotecile sale, asa ca daca vreti sa aveti parte de cateva zile de distractie, cazarea acolo nu va costa decat 64 de euro.Plecarea se face pe data de 10 septembrie, iar cazarea este la un hotel de 3 stele. Transportul nu este insa inclus, asa ca trebuie sa luati in calcul si acest aspect.

Pentru cei care in vacanta isi doresc sa puna mai mult accent pe aspectul cultural, trebuie sa stie ca Lisabona e un oras cu o intensa viata culturala. Un sejur in perioada 17-20 septembrie aici, la hotel de 2 stele, costa 74 de euro, fara transport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Cum își fac oamenii singuri rău printr-o metodă simplă
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Cum își fac oamenii singuri rău printr-o metodă simplă
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#vacanta capitala europeana, #vacanta last minute, #oferta last minute , #oferte turism
Comentarii
Poza bogdan4153
bogdan4153
rank 2
Viziteaza o capitala europeana - Vezi ofertele last minute pentru septembrie