Vola.ro si Infoturism.ro, parteneriat pentru achizitia biletelor de avion

Marti, 19 Iunie 2012, ora 16:14

   

Vola.ro si Infoturism.ro, parteneriat pentru achizitia biletelor de avion
Cea mai mare agentie online de turism din Romania, Vola.ro, a incheiat un parteneriat cu portalul Infoturism.ro, accesat, lunar, de peste 500.000 de turisti interesati de planificarea unei vacante.

In urma parteneriatului, Vola.ro estimeaza o crestere cu 5% a vanzarilor biletelor de avion in urmatoarele doua luni, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Acest modul este in dezvoltare de cateva luni si consideram ca am ajuns la perfectionarea lui prin integrarea intregii experiente de pana acum. Ne asteptam ca aceasta sa fie prima colaborare ce foloseste noua platforma de afiliere whitelabel si suntem convinsi ca vom incheia parteneriate si cu alte site-uri importante din Romania", a declarat Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro.

Colaborarea implica o integrare a tehnologiei de cautare si rezervare Vola.ro pe site-ul partenerului, pastrand nealterate elementele portalului Infoturism.ro. Clientii vor putea, astfel, efectua rezervari pentru servicii Vola.ro direct prin intermediul Infoturism.ro, fara costuri suplimentare.

"Parteneriatul nostru cu Vola.ro are la baza dorinta comuna de a oferi pasionatilor de calatorii acces la informatie cat mai utila si servicii de calitate. Suntem bucurosi ca portalul nostru, cel mai vizibil din piata turistica din Romania, ofera acum vizitatorilor acces la serviciile celei mai mari agentii online de turism, Vola.ro", a precizat Doru Marculescu, Director General Infoturism Media SRL.

Portalul Infoturism.ro reprezinta deja un nume pe piata turistica online, cu peste 100.000 oferte de vacanta si 400 de agentii de turism membre.

Beneficiile portalurilor care adera la un astfel de program sunt multiple:

- Tracking exact al fiecarui client, pe intreaga durata a contractului;
- Statistici actualizate la secunda pentru toate comenzile din sistem;
- Partenerul poate vedea in timp real statusurile tuturor comenzilor;
- Numar de telefon dedicat in call center unde clientul este intampinat cu un mesaj personalizat din partea websitului partener;
- Program NON STOP al call center-ului, pentru a deservi nevoia clientului in mod constant;
- Consultanta specializata pentru o mai buna promovare a sistemului;
- Sistem automat de generare si trimitere pe email a statisticilor amanuntite;
- Sistem fara costuri pentru website-ul partener, usor de integrat si flexibil;
- Actualizare si optimizare permanenta a modului de servire a produselor;
- Comisioane atractive.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3049 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor