Ziua Indragostitilor intr-un oras romantic? Vezi cele mai bune oferte

Joi, 02 Februarie 2012, ora 07:48
2535 citiri
Ziua Indragostitilor intr-un oras romantic? Vezi cele mai bune oferte
Foto: Ziare.com

Ziua Indragostitilor de pe 14 februarie este, cu adevarat, o sarbatoare importanta de peste Atlantic, insa cine poate rezista tentatiei de a petrece un weekend de vis, intr-un oras romantic, alaturi de iubit/iubita?

Exact la asta s-au gandit si agentiile de turism cand au intocmit pachete turistice speciale pentru Sfantul Valentin. Iata cateva din cele mai avantajoase oferte in "orasele iubirii" din Europa:

Contra sumei de 209 euro de persoana va puteti petrecere Ziua Indragostitilor in Paris, in hotelul traditional Villa Eugenie de patru stele, decorat in stil romantic. Pretul include transportul cu avionul cu plecare din Bucuresti (inclusiv taxele de aeroport) si cazare timp de 2 nopti.

Nu sunt incluse bagajul la cala (40 de euro) si asigurarile medicale si de anulare a calatoriei, care sunt optionale, dar recomandate.

Intre 12 si 15 februarie, va puteti caza in "orasul iubirii", dupa cum a fost poreclit Parisul, la hotelul Quality Inn La Defense, aflat al doar 10 minute distanta de celebrul bulevard Champs Elysees. Hotelul are 85 de camere dotate cu aer conditionat, mini-bar, TV satelit, seif si uscator de par in fiecare toaleta, precum si un restaurant cu preparate traditionale frantuzesti.

Pretul pentru acest sejur este de 245 de euro, incluzand, pe langa cazare, si mic dejun, biletul de avion si taxele de aeroport, potrivit ofertei publicate pe Infoturism.ro.

Trei nopti in hotelul de patru stele Adria, din romantica Praga (mai ales dupa ce incercati faimoasa bere locala) va costa 311 euro. Hotelul asigura o gama larga de facilitati, inclusiv accestul la Internet, TV satelit sau propriul halat de baie.

Transportul se face cu un avion al companiei CSA, iar in pret sunt incluse si taxele de aeroport. In plus, in pret intra si un tur pietenoal cu ghid vorbitor de limba romana, ce dureaza aproximativ trei ore.

Pentru 235 de euro de persoana va puteti caza in hotelul U Krize, de 3 stele, localizat in zona istorica Lesser Town. Hotelul permite si accesul animalelor de companie, daca vreti si mai multa companie in perioada sejurului.

Biletul de avion, taxele de aeroport, precum si mic dejunul sunt incluse in pret. Jumatate din suma trebuie achitata in momentul rezervarii, iar restul cu minim 20 de zile inainte de plecare.

Romeo si Julieta au transformat Verona intr-o destinatie perfecta pentru Ziua Indragostitilor (desi speram sa nu sfarsiti ca ei). Pentru doar 103 euro va puteti caza 2 nopti in Hotel Grand, langa Corso Porta Nuova. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, mini-bar si conexiune la Internet, printre alte. De asemenea, este inclus mic-dejunul.

Transportul poate fi asigurat la cerere, iar taxa hoteliera se achita direct la receptia hotelului, in momentul cazarii.

In centrul istoric al Veronei, langa Biserica Sfanta Anastasia, in apropierea faimosului balcon al Julietei, se afla hotelul de cinci stele Due Torri, unde puteti sa stati 2 nopti pentru 176 de euro de persoane. In tarif intra si mic-dejunul.

La hotelul Sacher Salzburg, situat pe malul raului Salzbach, in centrul orasului cu Salzburg, pentru perioada de Sfantul Valentin exista o promotie: platiti 3 nopti si stati 4. Desi hotelul este intr-o cladire istorica, toate camerele au fost renovate si au facilitati moderne, hotelul fiind clasificat la cinci stele. In interiorul hotelului se afla cafeneaua tipic austriaca Sacher Salzburg, unde va puteti bucura de tortul Sacher autentic. De asemenea, exista mai multe restaurante cu specific diferit si un piano bar cu muzica live.

Pentru cele 4 nopti veti plati 357 de euro de persoana, incluzand mic-dejunul, transportul putand fi asigurat la cerere.

La un pret mai scazut, aveti la dispozitie hotelul Castellani Park, de 4 stele, unde plati 2 nopti si stati 3. Hotelul este situat la cinci minute distanta de partea veche a orasului, are doua resturante, iar in camere aveti acces la Internet.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Ziua Indragostitilor, #oferte sejur Ziua Indragostitilor, #Sfantul Valentin, #oferte turism , #oferte turism