Aparatul de aer conditionat - o necesitate indiferent de sezon

Advertorial
Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 15:39
23021 citiri
Aparatul de aer conditionat - o necesitate indiferent de sezon

Foarte multa lume asociaza aerul conditionat cu ceva eficient si rentabil doar pe perioada sezonului cald. Adevarul este ca un aparat de aer conditionat performant va reusi sa ofere adaptabilitate, indiferent de fluctuatia temperaturilor din mediul exterior spatiului in care este utilizat.

Indiferent de spatiul in care sunt utilizate, aparatele de aer conditionat ofera numeroase beneficii si sunt o necesitate in fiecare perioada a anului, avand rol de creare a unui mediu confortabil, de a controla temperatura, umiditatea si nu in ultimul rand gradul de purificare a aerului.

Asadar, folosirea unui aparat de aer conditionat aduce numeroase beneficii, insa este foarte important sa se aleaga unul performant, cum ar fi de exemplu aparatul de aer conditionat Daikin, oferit de specialistii ce reprezinta site-ul SuperKlima.ro.

In cele ce urmeaza vom prezenta care sunt avantajele pe care le ofera aceste aparate de aer conditionat, care trebuie sa fie criteriile pentru a fi alese si de ce este recomandat ca montarea sa fie efectuata doar de personal specializat.

Ce fel de aparate de aer conditionat exista?

Alegerea unui aparat de aer conditionat trebuie sa tina cont de mai multi factori, in primul rand, de utilitatea acelui spatiu (daca este o locuinta, un spatiu comercial, un birou sau spatiu HoReCa), de suprafata acestuia, orientarea cardinala, numarul de persoane care sunt in acea incapere si, nu in ultimul rand, de consumatorii electrici.

Pentru fiecare dintre aceste aspecte, SuperKlima.ro ofera solutia perfecta si prezinta o gama foarte diversa de sisteme de climatizare.

Din randul acestora putem enumera si prezenta urmatoarele:

Sistemul de climatizare tip duct

In aceasta situatie, sistemul de climatizare se monteaza in plafonul suspendat, iar distributia aerului se realizeaza prin tubulaturi, fiind perfect pentru spatii de birouri sau comerciale.

Aparatele de aer conditionat Daikin, Osaka sau Gree sunt cele mai recomandate in aceasta situatie.

Sistemul de climatizare tip caseta

Acest tip de climatizare asigura circulatia aerului in toate directiile, intr-un mod uniform, fiind solutia ideala pentru spatii cu plafoane false din rigips.

Sistemul de climatizare tip perdea de aer

O foarte buna solutie, indiferent de sezon, este acest tip de climatizare tip perdea. Fiind montat in dreptul usilor si al spatiilor de intrare, acest sistem de climatizare impiedica patrunderea curentilor reci din exterior in sezonul rece si a caldurii din exterior in timpul verii.

De asemenea, in functie de dimensiunile spatiului, SuperKlima.ro prezinta aparate de aer conditionat de diverse capacitati, care acopera diferite suprafete, de exemplu:

  • Aparat de aer conditionat 9000 BTU (acopera pana la 25 m.p.)
  • Aparat de aer conditionat 12000 BTU (acopera pana la 35 m.p.)
  • Aparat de aer conditionat 18000 BTU (acopera pana la 50 m.p.)
  • Aparat de aer conditionat 24000 BTU (acopera pana la 70 m.p.)

Consum redus de energie

Un alt aspect pe care il ofera profesionistii de la SuperKlima.ro este reprezentat de calitatea aparatelor de aer conditionat pe care le comercializeaza. Acestea fac parte din clasa A, ceea ce inseamna ca au un consum de energie mai redus fata de celelalte.

Totodata, e important sa se aleaga doar produse de calitate, iar faptul ca SuperKlima.ro colaboreaza cu cele mai renumite branduri din acest domeniu arata profesionalism. Poti alege aparatele de aer conditionat Daikin, LG, Panasonic, Whirlpool sau Samsung, acestea fiind doar cateva exemple.

Montaj si mentenanta

Nu in ultimul rand, pentru a se asigura o functionare optima a acestor aparate de aer conditionat, trebuie ca montajul sa fie realizat de o echipa specializata. De asemenea, mentenanta periodica ajuta la cresterea duratei de viata, la o performanta cat mai buna si la un aer cat mai sanatos.

Toate acestea pot fi oferite cu succes de catre echipa de la SuperKlima.ro. Cei care doresc sa afle mai multe detalii o pot face folosind urmatoarele date de contact:

Super Klima Instalatii; Telefon: 021 334 41 86 sau 0723 398 857; Email: office@superklima.ro/service@superklima.ro.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#magazin online aer conditionat, #aer conditionat Daikin , #preturi aer conditionat