Marii producatori de ciment, anchetati de Comisia Europeana
Preturi / preturi beton
Comisia Europeana a declansat o investigatie care ii vizeaza pe mai multi mari producatori de ciment, ca urmare a suspiciunilor ca acestia au fixat preturile si au blocat importurile. Pe lista companiilor vizate se afla Lafarge din Franta, Holcim din Elvetia, Cemex din Mexic, HeidelbergCement AG din Germania, Buzzi Unicem din Italia si o ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei preturi beton . Această zonă va concentra articolele categoriei Preturi din Ziare.Com care au subiectul principal: preturi beton.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - preturi beton, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Preturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.