Bancherii devin amnezici, cand vine vorba de ieftinirea creditelor vechi
Preturi / preturi calculatoare
Multe dintre banci au "uitat" sa scada dobanzile la creditele clientilor lor in ultima perioada. Si aceasta chiar daca dobanzile sunt calculate in functie de indicatorii Euribor sau Robor, care s-au redus semnificativ. Multi dintre cei care au semnat contracte de credit cu bancile in urma cu 2-3 ani nu au beneficiat de nicio reducere de costuri in ultimele luni. BRD, Alpha Bank sau BCR sunt doar cateva exemple in acest sens, comenteaza analistii de la Conso.ro. "Cum este posibil ca la un credit auto pentru o Dacia incheiat la BRD, de la inceputul perioadei contractuale (2006), dobanda in lei (bineinteles variabila), sa creasca constant de la 9,5% la 16% in prezent? Pun aceasta intrebare avand in vedere faptul ca, in ultimii doi ani, BNR a continuat sa scada dobanda de politica monetara pana la 7%. Exista vreo solutie de a ii reclama vreunei institutii?", a scris analistilor de la conso.ro, in urma cu o luna, domnul Ciupe ...
Vanzarile de PC-uri, la cel mai scazut nivel inregistrat vreodata
Marti, 03 Martie 2009, ora 10:39 - Vanzarile de PC-uri, la cel mai scazut nivel inregistrat vreodata
Preturi / preturi calculatoare
Vanzarile de calculatoare personale (PC) la nivel mondial vor scadea cu 11,9 procente in acest an, potrivit firmei de consultanta Gartner. Astfel, se vor vinde doar 257 de milioane de unitati in toata lumea, ceea ce reprezinta cel mai puternic recul inregistrat vreodata pe acest segment, informeaza Agerpres. Pentru prima data, in 2009 vor scadea si vanzarile pe pietele emergente. Pana...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei preturi calculatoare . Această zonă va concentra articolele categoriei Preturi din Ziare.Com care au subiectul principal: preturi calculatoare.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - preturi calculatoare, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Preturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.