ANRE: Pretul la curent, mentinut si dupa 1 ianuarie
Preturi / preturi calorifere
Producatorii si distribuitorii de electricitate au cerut ANRE cresterea preturilor platite de consumatori, in contextul crizei care a generat diminuarea consumului, insa institutia arata ca preturile achitate de populatie vor ramane, cel mai probabil, neschimbate la 1 ianuarie. "Consumul de energie va scadea cu 9% in 2009 fata de 2008, iar ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei preturi calorifere . Această zonă va concentra articolele categoriei Preturi din Ziare.Com care au subiectul principal: preturi calorifere.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - preturi calorifere, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Preturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.