Bulgarii ne fura turistii cu ofertele de 1 Mai

Sambata, 27 Martie 2010, ora 14:19
1371 citiri
Bulgarii ne fura turistii cu ofertele de 1 Mai
Foto: Arhiva

Hotelierii bulgari ar putea atrage de 1 Mai mai multi turisti romani decat hotelierii autohtoni, cazarea in statiunile de la malul marii vecinilor nostri avand preturi de pornire de la 7 euro/noapte de persoana pentru hotel de trei stele, cu micul dejun inclus.

Pentru trei mese pe zi, preturile sunt de 13-19 euro/ noapte, iar pentru regimul all-inclusive turistii nu trebuie sa plateasca mai mult de 20 euro/noapte. Pe litoralul romanesc pentru aceleasi conditii preturile pornesc de la 30 - 40 de euro, doar cu micul dejun inclus, scrie incont.ro.

Conform ofertelor expuse la Targul de Turism care se desfasoara in acest weekend la Romexpo, ofertele in statiunea Nisipurile de Aur, hotelurile Dana Palace si Dana Palace Park, de trei stele, au preturi de 7 euro si respectiv 8 euro/noapte pentru perioada 2 aprilie-10 mai. Pentru trei mese pe zi preturile urca usor si ajung la 12-13 euro/noapte de persoana.

La hotelul Shipka, tot de trei stele, care pentru perioada 30 aprilie-10 mai, vine cu o oferta de 19 euro/ noapte pentru trei mese pe zi.

In schimb, hotelierii romani nu reusesc sau nu vor sa reduca preturile. Un hotel de 3 stele din Mamaia costa in jur de 20 de euro de persoana doar cu mic dejun inclus, iar ofertele all-inclusive, acestea sunt foarte rare pe litoralul romanesc.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#oferte turisti, #oferte Bulgaria, #Bulgaria 1 Mai , #preturi mici