Oferte turistice pentru Revelion cu pana la 50% mai ieftine

Duminica, 19 Decembrie 2010, ora 09:59
2178 citiri
Oferte turistice pentru Revelion cu pana la 50% mai ieftine

Agentiile de turism din Romania au redus preturile cu pana la 50% pentru sejururile de Revelion in destinatiile mai putin cautate.

Astfel, in Austria, un sejur de sapte nopti in perioada 26.12.2010 - 02.01.2011, cu mic dejun la o pensiune de trei stele din statiunea austriaca Saalbach, dar fara transport, costa 350 de euro/persoana, cu 23% mai putin fata de pretul initial, informeaza portalul money.ro

Totodata, un sejur de sapte nopti cazare la un hotel de trei stele situat la o altitudine de 1.800 m, pe partie, in statiunea austriaca Ramsau Am Dachstein costa 350 de euro/persoana, pret in care este inclusa si masa in regim de demipensiune si cina festiva din seara dintre ani, cu 28% mai ieftin decat in urma cu cateva zile.

Reduceri duble se gasesc, spre exemplu, pentru cazare int-un apartament de trei stele pentru patru persoane. Pretul actual este de 115 euro/persoana pentru sapte zile de cazare in statiunea din Austria, Reith Im Alpbachtal. Transportul si mesele nu sunt inlcuse.

In Bulgaria, un sejur de patru nopti in statiunea Bansko (cazare la un un hotel de patru stele, cu demipensiune, acces la piscina, sauna si transport la statia de gondola) costa 172 euro/persoana, pret redus cu 70%.

Tot in Uniunea Europeana, in Slovacia, un pachet turistic pentru schi in statiunea Poprad poate fi gasit 225 euro/persoana, cu 30% mai ieftin decat in perioada de lansare a ofertei. Pachetul include cazare cinci nopti la un hotel de trei stele, cu demipensiune si cina festiva, dar si 15% reducere la piscina cu apa termala din Aquacity Poprad si 20 % reducere la ski pas.

Romania, reduceri intre 7% si 27%

Cei care nu vor sa plece peste hotare mai pot gasi oferte atractive pentru Revelion si in statiunile din tara. Astfel, cu 184 de euro/persoana, se pot petrece trei nopti la un hotel de trei stele din Bazna. Pretul este pentru cazarea cu demipensiune si include si masa festiva de Revelion, fiind cu 13% mai mic decat saptamana trecuta.

Un sejur de trei nopti cazare la un hotel de patru stele din Predeal cu mic dejun si masa festiva costa acum 325 de euro/persoana, cu 27% mai putin decat initial. Transportul nu este inclus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#oferte turistice Revelion, #oferte Revelion Austria, #oferte Revelion Slovacia, #oferte Revelion Bularia, #oferte Revelion Romania , #preturi mici