Fereastra veche - programul Rabla pentru termopane

Vineri, 23 Octombrie 2009, ora 07:43
3099 citiri
Fereastra veche - programul Rabla pentru termopane

Dupa ce mai multe companii au lansat programe asemenatoare cu Rabla pentru masini, producatorii de termopane au cerut si ei un program denumit "Fereastra veche".

In program ar urma sa intre toti producatorii de profil din Romania, care sa fie stimulati de stat, informeaza Mediafax.

"Scaderea de 45% a industriei tamplariei termoizolante a fost cauzata nu numai de criza, ci si de Executiv, care a mediatizat intens programul de reabilitare si nu a facut nimic", a declarat Valentin Petrescu, presedintele Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta, prezent la Romania Construct Forum 2009, eveniment organizat de Mediafax.

Propunerea acestuia a venit dupa ce a constatat ca firmele ce activeaza pe acest segment sunt nemultumite de modul in care se deruleaza programul de reabilitare termica a blocurilor.

"Toate intentiile noastre de colaborare cu ministerul au fost zero, si nu din partea noastra. Eu cred ca de multe ori programul merge in ritm de melc si gresit", spune Petrescu.

In replica, secretarul de stat in Ministerului Dezvoltarii, Ioan Andreica, a declarat ca una dintre problemele care stau in calea derularii programului este contributia populatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#fereastra veche, #program Rabla ferestre, #reabilitare locuinte , #preturi termopane