Cat mai costa un mester pentru casa ta pe timp de criza

Marti, 07 Iulie 2009, ora 12:57
5653 citiri
Cat mai costa un mester pentru casa ta pe timp de criza

Desi pe timp de criza amenajarea casei, o noua zugraveala sau rezolvarea unei probleme tehnice stau la sfarsitul listei de prioritati, uneori esti nevoit sa apelezi la bugetul de urgenta pentru a face cateva modificari.

Fie ca este vorba numai de a schimba instalatia electrica, de a repara chiuveta din baie sau a da o mana de var pe pereti, daca esti nepriceput te vezi nevoit sa apelezi la serviciile specialistilor.

Iar un astfel de mester nu este intotdeaua cel mai ieftin, cu atat mai mult cu cat problemele casei tale au fost dintotdeauna o provocare.

Astfel, daca vei apela la un zugrav trebuie sa intelegi ca timpul costa bani. Cu cat mai repede iti termina de zugravit o camera cu atat te va costa mai mult. Pentru o suma intre 1.000-1.500 de lei, o camera este gata in 2-3 zile.

Daca vrei sa faci ceva schimbari in baie vei plati instalatorului peste 200 de lei ca sa monteze un calorifer, 100 de lei pentru o chiuveta si 500 de lei pentru o cada.

Ceva mai scump este electricianul. Pentru schimbarea unui tablou electric scoti din buzunar pana la 700 de lei numai pentru manopera, la care se adauga costul materialelor.

Daca ai probleme cu cablul tv si nu ai rabdare sa vina sa-ti rezolve problema compania care furnieaza acest serviciu, un specialist de acest gen, care iti va rezolva problema in 10 minute, te va costa 30 de lei.

Lacatusul de urgenta este si el foarte scump. Pentru a se deplasa rapid la locuinta ta ca sa-ti deblozheze o usa tariful este de cel putin 200 de lei. Treaba se rezolva insa in maxim 1-2 ore.

Pentru a fi sigur insa ca vei plati un tarif adecvat, iar preturile nu vor fi "umflate", cel mai bine este sa suni la o firma particulara care sa iti trimita profesionisti, unde preturile sunt standard.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#mester casa ta, #mester zugrav, #tarif instalator , #RCA