Cotroceni Mall, un magnet pentru bucuresteni in ziua deschiderii

Joi, 29 Octombrie 2009, ora 23:20
7947 citiri
Cotroceni Mall, un magnet pentru bucuresteni in ziua deschiderii

Mii de bucuresti s-au grabit joi sa treaca portile Cotroceni Mall, cel care se doreste sa fie cel mai mare mall din Romania.

Oamenii au umplut magazinele, cafenele si locurile de distractie ale AFI Palace Cotroceni Mega Fun, centrul comercial care a dorit sa imbine distractia cu shopping-ul, informeaza Evenimentul Zilei.

Pentru realizare mall-ului de la intersectia strazii Vasile Milea cu Bulevardul Timisoara s-au cheltuit 300 de milioane de euro, din care 90 de milioane au mers catre punctele de distractie.

Centrul comercial are si 20 de sali de cinema si primul cinematograf IMAX din Romania, insa filmele vor incepe sa ruleze de la jumatatea lunii noiembrie.

Ce poti face in Cotroceni Mall? Alpinism de mall si sa mergi cu trenul printre magazine. Sub cupola de sticla se afla si un patinoar de 1.000 de metri patrati, ce va fi deschis tot timpul anului, tobogane, tunuri pentru mingi, o corabie gonflabila si jucarii de plus peentur copii.

Dupa shopping, bucurestenii pot merge la pista de carturi sau la cea de role, la bowling, snooker, in interiorul primei arene de laser tag din tara sau plimbandu-se cu trenuletul Mini Expres.

Printre firmele pe care cei interesati le vor gasi la mall-ul din Cotroceni se numara Zara, United Colors of Benetton, Alb si Negru, C&A, Koton, Stradivarius, Cellini, Levi's, Kenvelo, Mango, Puma, Lee Cooper, InterSport, Domo, Sony, New Yorker, House of Art, La Femme, Steilman, Calvin Klein, Nike, Killtec, Swarovski, Starbucks, KFC si hypermarket-ul Real, non-stop.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Cotroceni Mall, #AFI Palace Cotroceni Mega Fun, #deschidere mall , #RCA