De ce intarzie cursele aeriene?

Miercuri, 04 Noiembrie 2009, ora 07:51
1555 citiri
De ce intarzie cursele aeriene?

De cele mai multe ori, intarzierile aeronavelor care enerveaza clientii sunt cauzate de probleme care nu tin de companii, sustine directorul de comunicare al Wizz Air, Natasa Kazmer.

Conditiile meteo nefavorabile, capacitatile reduse ale aeroporturilor si pasarile care sunt aspirate in motoarele avioanelor sunt des vinovati de intarzieri,relateaza pentru Evenimentul Zilei.

Potrivit directorului de comunicare WizzAir, performantele companiei in ceea ce priveste punctualitatea sunt similare cu cele mai bune ale companiilor europene, insa preturile sunt mai mici.

Kazmer a mai declarat ca in perioada ianuarie - septembrie Wizz Air a transportat 1,2 milioane de pasageri din si spre Romania, cu 300.000 mai multi fata de anul trecut.

Cresterea numarului de pasageri a fost cauzata si de falimentul Sky Europe si MyAir, companii ai caror clienti au fost preluati de alti jucatori de pe piata.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#intarzieri curse aeriene, #curse WizzAir, #pasageri curse aeriene , #RCA