Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

In plina criza, bancile isi atrag clientii cu tombole

Marti, 20 Ianuarie 2009, ora 23:47
1992 citiri
In plina criza, bancile isi atrag clientii cu tombole

Pentru a evita criza de lichiditati si pentru a-i incuraja pe clienti sa isi plateasca ratele la timp, Bancpost organizeaza o tombola la care se inscriu automat toti cei care sunt buni platnici.

Astfel ca toti clientii bancii care isi platesc la zi ratele vor participa, in perioada ianuarie aprilie, la o tombola care le poate aduce pana la 20.000 de lei si alte masuri pentru a evita o asemenea situatie, anunta Cotidianul

La aceasta tombola pot participa persoanele care au credite de consum. Si posesorii de carduri Euroline si de credite Prompt Activ, contractate prin intermediul EFG Retail Service, pot castiga 3.000 de lei in fiecare luna.

Pentru a intra in tragerea la sorti, clientii trebuie sa isi plateasca la timp ratele lunare, iar posesorii de carduri de credit sa plateasca o suma ce depaseste suma minima de plata impusa de banca.

Tot in perioada ianuarie aprilie Bancpost nu percepe comision de rambursare anticipata pentru creditele de nevoi personale. In plus, institutia de credit a luat o serie de alte masuri pentru a evita intrarea in incapacitate de plata a clientilor. Reprezentantii bancilor au precizat ca fiecare caz este discutat separat pentru a se gasi solutii care convin ambelor parti.

Banca a mai eliminat si comisionul de 1% perceput pentru reesalonarea ratelor, dar ofera si solutii pentru schimbarea monedei de creditare in conditiile in care clientul doreste sa renunte la imprumuturile in euro sau in franci elvetieni.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#tombola clienti, #plata ratelor, #Banc Post, #elimina comision, #reesalonare rate , #RCA