Miercuri, cea mai buna zi pentru a-ti face cumparaturile

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 16:06
1310 citiri
Miercuri, cea mai buna zi pentru a-ti face cumparaturile

Sunteti eficienti la cumparaturi? Iata cateva sfaturi care ar putea schimba comportamentul familiei dumneavoastra la shopping. In primul rand, daca urati aglomeratia si randurile la casele de marcat, incercati sa va faceti cumparaturile intre orele 17.00 si 21.00 sau chiar mai tarziu.

Doar 4 la suta dintre cumparatori merg in magazinele non stop intre 21.00 si 8.00 dimineata, potrivit Reader's Digest Magazine.

Ziua cea mai putin aglomerata din saptamana in supermarketuri? Miercuri, mai spun analistii citati de reputata publicatie.

Va plac angajatii cu o atitudine buna? Cumparati de la magazine din lanturile care au angajati multumiti - in cazul in care aveti asemenea informatii. In plus, daca angajatii au o miza in profituri, se vede in atitudinea lor.

Pe de alta parte, marile lanturi fac marketing si pentru copiii dvs. De aceea, aseaza pe rafturi cereale colorate, dar si alte produse alimentare destinate celor mici pe rafturi la nivelul ochilor copiilor.

Analistii publicatiei mentionate mai atrag atentia cu privire la unele oferte "speciale". "Cand oamenii vad insemne de genul "8 bucati la 10 dolari" sau "Limita: 5 per client", studiile arata ca unii clienti au cumparat cu 30 la suta, pana la 100 la suta mai mult decat daca nu ar fi existat respectivele oferte speciale.

Potrivit unui recent studiu realizat de GfK, patru din zece romani considera ca venitul lor va ramane acelasi in acest an, in timp ce numai 2 din 10 concetatenii nostri sunt convinsi ca situatia lor financiara se va imbunatati in acest an.

Pe de alta parte, aproximativ trei sferturi dintre romani cred ca nu este momentul potrivit pentru a economisi. Circa 72% dintre romani cred ca preturile au fost mai ridicate in februarie 2010 fata de aceeasi perioada a anului anterior, iar trei sferturi din populatie estimeaza ca preturile se vor mari pe parcursul acestui an cel putin in acelasi ritm ca pana acum.

Daca la inceputul anului trecut, circa 50% dintre romani considerau ca situatia financiara a familiei lor era mai rea decat acum un an, in februarie 2010 cei care au raspuns la intrebari marturisind ca se descurca tot mai greu din punct de vedere financiar a ajuns la 59%.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ce probleme de interpretare legală ridică impozitul de 70% pe veniturile nedeclarate. ANAF-ul ar putea avea mână liberă la amenzi de la 1 iulie
Ce probleme de interpretare legală ridică impozitul de 70% pe veniturile nedeclarate. ANAF-ul ar putea avea mână liberă la amenzi de la 1 iulie
Impozitarea cu 70% a veniturilor nedeclarate de persoanele fizice și identificate de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) intră în vigoare la 1 iulie 2024. Problema ridicată de...
SUA alertate de un fenomen venit din Est: Nu vrem produsele voastre ieftine, vă interzicem exporturile
SUA alertate de un fenomen venit din Est: Nu vrem produsele voastre ieftine, vă interzicem exporturile
Washingtonul a avertizat o țară din Est că SUA și aliații săi vor lua măsuri dacă aceasta încearcă să-și atenueze problema supracapacității industriale prin vânzările cu prețuri...
#shopping de Sarbatori, #obiceiuri consum , #RCA