Repartitoarele de caldura ar putea sa dubleze factura

Duminica, 14 Februarie 2010, ora 18:42
4890 citiri
Repartitoarele de caldura ar putea sa dubleze factura

Repartitoarele ar putea sa mareasca factura la caldura cu 200% in luna ianuarie. Specialistii sustin ca acest lucru s-ar putea intampla pentru ca sistemul de calcul al firmelor de repartitoare este gresit.

O alta problema care poate scumpi facturile celor cu repartitoare de caldura este montarea incorecta a acestora, informeaza Antena 3.

Dispozitivele actioneaza asemeni termometrelor si inregistreaza inclusiv caldura emanata de aragaz sau de teava de apa calda.

Factura la intretinere creste chiar daca va inchideti caloriferele. Orice sursa de caldura din casa, chiar si un televizor, aduce un plus de unitati pe afisajul repartitorului.

Daca apartamentul este plin de electronice si electrocasnice si e bine izolat cu geamuri termopan, locatarul ar putea plati mai mult decat platea inainte de a-si instala repartitoare.

Romanii pot sa renunte la aceste dispozitive, dar numai in anumite conditii. Ei trebuie sa stabileasca acest lucru impreuna cu Asociatia de proprietari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#factura caldura repartitoare, #repartitoare caldura sistem calcul, #repartiroare caldura greseli instalare , #RCA