Targul de credite, CreditEXPO, la Cluj

Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 14:04
877 citiri
Targul de credite, CreditEXPO, la Cluj
Foto: CreditEXPO Bucuresti

CreditEXPO - singurul targ de credite din Romania - isi deschide portile vineri, la Cluj-Napoca.

Intre 12 si 14 septembrie CreditEXPO va reuni in cadrul Casei de Cultura a Studentilor din Cluj cele mai noi oferte de creditare, leasing si refinantare oferite de banci, brokeri de credite si institutii financiare nebancare. Printre expozanti se afla atat institutii care au participat la eveniment inca de la prima editie: Banca Romaneasca, Bank Leumi, Finzoom, cat si noi parteneri ai evenimentului: ING Bank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Marfin Bank Romania, Atlassib Leasing IFN.

Targul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, interesate de obtinerea unui tip de credit sau a unei forme de finantare. Peste 1.000 de persoane fizice si juridice sunt asteptate sa treaca pragul CreditEXPO in cele trei zile de expozitie, pentru a beneficia de informatii si consultanta gratuita pentru diverse oferte financiare.

CreditEXPO poate fi vizitat vineri si sambata, intre orele 10:00 - 18:00 si duminica, intre orele 10:00 - 16:00. Accesul publicului este liber.

Cluj este cel de-al treilea oras care gazduieste CreditEXPO in 2008, dupa Iasi (aprilie 2008) si Constanta (iunie 2008). Itinerariul CreditEXPO se incheie anul acesta cu ce-a de-a doua editie organizata in Bucuresti, ce va avea loc intre 10-12 septembrie, la World Trade Plaza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#CreditEXPO, #Cluj, #2008 , #RCA