Vanzari in crestere cu 2.300%, gratie unor comentarii haioase

Joi, 21 Mai 2009, ora 17:03
2000 citiri
Vanzari in crestere cu 2.300%, gratie unor comentarii haioase
Foto: Amazon

Vanzarile unui tricou, reprezentand trei lupi urland la luna, pe cel mai mare site de cumparaturi online, Amazon, au crescut cu 2.300%, dupa ce clientii au scris comentarii amuzante, la adresa sa.

Primul comentariu ii acordase tricoului, de prost gust, de altfel, cinci stele (din cinci posibile), spunand: "I se potriveste burtii mele, are lupi pe el si atrage femeile, dar nu se pot vedea lupii daca stai cu bratele incrucisate", relateaza BBC News.

Acest comentariu a iscat sute altele, toate luand in deradere tricoul, transformand pagina respectiva intr-un adevarat fenomen pe Internet.

"Prima data cand am purtat acest tricou, m-a parasit nevasta! Multumesc Three Wolf Moon T-Shirt (numele sub care se vinde tricoul - n.r.)", a scris un alt client, in timp ce un alt comentariu spunea: "Tricoul mi-a imbunatatit rezistenta la atacuri energetice cu 10 puncte, forta cu 8 puncte... si am reusit sa rezolv sapte crime in orasul meu".

Managerul pentru comunitate al Amazon, Russell Dicker, s-a aratat mai mult decat multumit, declarand ca tricoul este unul dintre cele mai bine vandute produse din sectiunea de imbracaminte.

Pe de alta parte, producatorul tricoului, The Mountain, nu s-a aratat incantat de comentarii. "Suntem o companie de vanzari en-gros si nu vindem tricouri pe Amazon, asa ca acest asalt viral asupra produselor noastre a ramas nedetectat pana cand tricoul a ajuns in top 10 al vanzarilor", au declarat reprezentantii firmei.

"Apreciem umorul, insa nu suntem de acord cu unele remarci", au adaugat ei.

Acesta nu este primul caz de comentarii in exces pe Amazon. In 2006, au existat peste 1.000 de comentarii amuzante pentru laptele Tuscan Whole.

Tricoul poate fi cumparat pe Amazon la preturi intre 9,14 - 17,95 de dolari, in functie de marime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#crestere vanzari tricou, #tricou lupi Amazon, #crestere vanzari Amazon , #RCA