Doraly te premiaza... engros!

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 13:33
1436 citiri
Doraly te premiaza... engros!

Doraly Expo Market - parcul comercial engros No.1 in produse alimentare si articole pentru casa, situat in Afumati, jud. Ilfov, la km 12,5 al DN2, organizeaza in perioada 5 ianuarie - 31 martie 2015 concursul "Doraly te premiaza engros", cu scopul de a-si rasplati clientii.

Atat cumparatorii, cat si firmele care isi desfasoara activitatea in parcul comercial au sansa de a castiga cele 40 de premii puse in joc.

Parcul comercial Doraly ofera drept premii 40 de tablete Myria Easy Tab 9, cu ecran LCD de 9" multitouch, Wi-Fi, capacitate de stocare de 8GB, care vor fi oferite, prin tragere la sorti celor 20 de perechi de castigatori, fiecare pereche fiind constituita atat din comparatorul (persoana fizica sau juridica) care, in perioada 5 ianuarie - 31 martie 2015, efectueaza cumparaturi de minim 100 lei (tva inclus) de la firmele care isi desfasoara activitatea in parcul comercial Expo Market Doraly, cat si firma de la care acesta a achizitionat produsele.

Extragerea castigatorilor are loc in data de 6 aprilie 2015, ora 12, la sediul Doraly Expo Market. Lista cu numele castigatorilor validati va putea fi consultata pe pagina dedicata concursului de pe www.doraly.eu/noutati/ si pe pagina de Facebook.

Alege sa fii clientul Doraly pentru reusita ta in afaceri!

Despre Doraly Expo Market

Doraly Expo Market este parcul comercial engros no.1 in produse alimentare si articole pentru casa, situat pe DN2, la km 12,5, Afumati, jud. Ilfov.

Suprafata inchiriabila este de 76 000mp, constand in spatii comerciale, depozite si birouri, grupate in 26 pavilioane, construite pe un teren de 227 160mp.

Calitatea serviciilor oferite, seriozitatea si atentia acordata clientilor si colaboratorilor sai in cei peste 20 de ani de activitate, au determinat castigarea de catre Doraly a pozitiei de lider in piata de profil.

Pentru mai multe detalii despre Doraly Expo Market si ofertele in vigoare, contactati dept. marketing: +40-21-312.45.75, office@doraly.eu, www.doraly.eu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#concurs Doraly, #Doraly te premiaza , #reduceri