Reduceri de 20% si cadouri la orice comanda pe papetarie.net

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 08:06
1877 citiri
Reduceri de 20% si cadouri la orice comanda pe papetarie.net
Foto: papetarie.net

Papetarie.net a pregatit o serie de reduceri foarte avantajoase, pentru a veni in intampinarea celor care au nevoie sa-si echipeze biroul la inceput de toamna.

Discounturi de 10%, 15% si 20% ii asteapta pe cei care sunt interesati sa achizitioneze produse de birotica si papetarie. In plus, oferta www.papetarie.net contine si pachete extrem de avantajoase, cum ar fi seturile de 50 de pixuri, pachetul dedicat angajatului nou, seturi de post-it-uri si multe alte promotii la doar un click distanta.

In total, peste 100 de produse se afla la reducere, iar fiecare comanda plasata pe papetarie.net este premiata cu un cadou util si interesant. Astfel, pentru o comanda intre 50 - 100 de lei, cumparatorii primesc un notes adeziv post-it in culori neon, cei care cumpara produse de 100 - 150 lei, primesc cadou un pix ballpoint albastru cu post-it index.

Comenzile intre 150 - 300 de lei sunt rasplatite cu textmarker galben cu post-it index, iar cele de peste 300 de lei cu un ceas de masa Pilot.

Aceste oferte pot fi accesate in perioada 20 septembrie - 7 octombrie, iar comenzile de peste 120 de lei beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara.

www.papetarie.net este magazinul online al companiei Dacris, cu o experienta de peste 19 ani in domeniul produselor de birotica si papetarie. Peste 6.000 de produse la preturi corecte sunt disponibile clientilor nostri, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#reduceri papetarie net, #reduceri papetarie online , #reduceri