Reduceri pe ultima suta de metri: Vezi unde mai prinzi oferte de Sarbatori

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 09:59
2246 citiri
Reduceri pe ultima suta de metri: Vezi unde mai prinzi oferte de Sarbatori
Foto: Arhiva

Reducerile de Sarbatori continua si pe ultima suta de metri, avand in vedere ca majoritatea comerciantilor nu vor sa intre in noul an cu marfa pe stoc si se stie ca ianuarie este "luna moarta" pentru vanzari.

Evenimentul Zilei a dat o raita prin magazine, fizice sau virtuale, si publica reducerile semnificative aplicate la sfarsit de an:

eMag ofera, pana la sfarsitul anului, un discount de 50% la cel mai ieftin dintre doua produse marca Singer cumparate. Pentru a beneficia de oferta, ambele produse trebuie sa apara in aceeasi comanda. In plus, eMag ofera 20% reducere la orice aparat electrocasnic incorporabil marca Electrolux si Zanussi.

Carrefour ofera si sambata reducere de 50% la cozonac de tip panettone. Daca tot sunteti la acest retailer, puteti profita de oferta de 15% reducere la cauciucurile de iarna.

Sambata este ultima zi pentru promotia Flanco, prin care ofera TVA-ul de 24% inapoi cumparatorilor, la toata gama de produse. Acelasi magazin ofera TVA-ul inapoi pe voucher pentru toate produsele Indesit si Hotpoint Ariston, campanie valabila in perioada 8 - 27 decembrie inclusiv, pentru achizitionarea oricarui produs marca Indesit si Hotpoint Ariston comercializat in magazinele Flanco.

Ce poti cumpara online la reduceri de Sarbatori?

Pana pe 31 decembrie, Canon deruleaza o campanie prin care ofera cadou o imprimanta foto Selphy pentru orice aparat foto Canon din gama EOS achizitionat. Printre magazinele partenere se numara eMag, Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco si F64.

Sony Center are mai multe reduceri in aceasta perioada. Aparatul foto Cyber-shot TX10/G (16.2 megapixeli) este redus de la 1.549 lei la 1.199. La aceasta reducere se ofera cadou un card SD Sony de 4GB. O alta reducere este aplicata la aparatul foto DSC-HX9V/B, al carui pret a scazut de la 1.599 lei la 1.499 lei, iar cumparatorul primeste cadou un acumulator.

Reduceri online

Pe Fundeal, amatorii de "laser tag" au o reducere de 80% la Laser Tag Arena, unde 20 de minute costa acum patru lei in loc de 20 de lei.

In cazul in care vreti sa aratati "altfel" la laser tag, pe acelasi site puteti gasi lentile de contact colorate Ciba Vision, fara dioptrii si protectie UV, la doar 49 de lei, reducerea fiind de 65%. Se pot alege din 12 culori diferite, dintre care amintim turcoaz, verde si albastru.

Dupa o distractie pe cinste, poate doriti sa va relaxati. Pe Adulmec.ro puteti sa va luati un aparat de masaj electric, care costa acum 49 de lei, cu 65% mai putin decat pretul initial.

Cluburi si restaurante

Cei care inca nu stiu unde sa petreaca Revelionul, Club Cream (fost Harlem) din Bucuresti ofera o reducere de 57% celor care cumpara un voucher in valoare de 10 lei. Astfel, masa festiva de Revelion va costa doar 150 lei in loc de 350 lei, iar in pret este inclusa bautura de la bar si un concert al trupei Morris.

Daca nu v-ati decis ce mancati de Craciun, acum ar fi un moment bun sa faceti o alegere. Cu numai 39 lei va puteti achizitiona un meniu de Craciun cu specific oriental, pret in care intra si doua pahare de vin.

La Restaurant Nargila Grill & Bar veti avea un bufet suedez cu salate orientale, frigarui de pui, frigarui Asli, aripioare de pui, conopida pane, cartofi prajiti, pita si doua pahare de vin. Oferta se poate cumpara de pe Groupon.

Oferte de turism "last minute"

Un sejur de Revelion in capitala Ungariei, Budapesta poate fi achizitionat cu 124 de euro, oferta besttourism.ro. In pachet sunt incluse trei nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele.

Daca doriti sa va petreceti noaptea de Anul Nou la restaurantul hotelului, va trebui sa mai platiti alti 50 de euro pentru cina festiva. In cazul in care nu dispuneti de masina, se poate opta pentru transport cu autocarul, biletul dus-intors fiind de 59 de euro.

Cine alege Parisul are ca optiune un pachet de 339 de euro plus taxe pentru sase nopti in capitala Frantei. In oferta este inclusa cazarea la un hotel de doua stele, respectiv transportul cu avionul, in oferta J'info Tours.

Daca veti sa parasiti Europa, Egiptul poate fi o alternativa buna, mai ales ca operatorii din turism au si last minute pentru aceasta perioada. Un revelion la Sharm el Sheikh porneste de la 429 de euro si poate depasi lejer 1.000 de euro, daca vreti ceva mai de fite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#reduceri magazine, #reduceri Sarbatori, #reduceri sfarsit an , #reduceri