Romanii incep anul interesati de fitness si articole pentru sporturile de iarna

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 11:05
2513 citiri
Romanii incep anul interesati de fitness si articole pentru sporturile de iarna

Inceputul de an este o perioada buna pentru vanzarile de articole sportive. Imediat dupa sarbatori, oamenii se grabesc sa revina la ritmul normal si isi intensifica activitatile sportive. Un semnal este dat de o crestere accelerata a vanzarilor de gantere si biciclete pentru fitness, inregistrata pe site-ul Okazii.ro de la inceputul lunii ianuarie.

Chiar daca zapada s-a lasat asteptata in acest sezon, multi utilizatori au achizitionat articole pentru sporturile de iarna. In topul celor mai vandute produse din aceasta categorie pe Okazii.ro se mai afla schiurile, claparii si placile de snowboard.

In privinta numarului de accesari, printre produsele care au generat un interes crescut in luna ianuarie sunt castile pentru schi, echipamentul pentru snowboard si patinele.

2014 - anul bicicletelelor si al campionatul mondial de fotbal

Cu peste 60.000 de produse disponibile in acest moment, categoria Sport va fi una dintre cele mai dinamice si in 2014. Specialistii estimeaza cresteri in zona produselor dedicate unui stil de viata sanatos, iar un loc important va fi ocupat aici de biciclete.

Trei produse foarte cautate anul trecut pe Okazii.ro apartin acestui segment: mountain bike, cursierele si bicicleta de oras, iar segmentul poate fi completat anul acesta cu bicicletele pentru copii.

Campionatul mondial din Brazilia din aceasta vara va avea un rol important in impulsionarea vanzarilor in categoria de articole de fotbal, in special pentru ghete si mingi de fotbal. In privinta numarului de cautari realizate pe Okazii.ro, fularele pentru suporteri si steagurile echipelor de fotbal au inregistrat deja cresteri semnificative fata de perioada similara a anului trecut.

Un alt segment de produse in care pot sa apara cresteri importante va fi cel al rolelor si placilor de skateboard.

Cumparaturi online in deplina siguranta

Pe langa reduceri de pret la produsele cu cea mai mare cautare in acest sezon, Okazii.ro le ofera utilizatorilor posibilitatea de a incheia tranzactii in conditii de siguranta deplina.

Selectarea produselor care beneficiaza de Garantia de Livrare inseamna siguranta achizitionarii produselor favorite, in cele mai bune conditii.

De asemenea, realizarea platii cu cardul ii ofera cumparatorului garantia ca primeste exact produsul comandat. In caz contrar, are la dispozitie cinci zile in care poate cere medierea situatiei de catre Okazii.ro si returnarea banilor.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#oferte bune Okazii, #oferte schi Okazii, #oferte biciclete Okazii, #produse sport Okazii , #reduceri