Ziare.com

Magazinele duty-free din Lyon si Paris au cele mai mici preturi

de Alexandru Toreanik
Luni, 16 August 2010, ora 18:56

   

Magazinele duty-free din Lyon si Paris au cele mai mici preturi
Aeroporturile Saint-Exupery din Lyon si Charles de Gaulle (Roissy) din Paris au cele mai competitive magazine duty-free din toata Europa.

Potrivit unui studiu, aeroportul din Lyon are in magazinul duty-free produse cu 11,9% mai ieftine decat cele din magazinele obisnuite, in timp ce la Paris, magazinul duty-free din aeroportul Charles de Gaulle ofera preturi mai mici cu 11,5%, informeaza cotidianul francez Le Parisien.

Francezii sunt urmati in clasament de aeroportul Schiphol din Amsterdam, cu preturi in medie cu 6,1% mai mici, urmat de Frankfurt (cu 5,6% mai mici), Gatwick din Londra (5%), Barcelona (5%), Madrid (4,7%), Roma (4,7%), Berlin (4,6%) si Heathrow (3,1%).

Impreuna, magazinele duty-free din aeroporturile europene ofera o reducere medie de 6,2% fata de alte magazine. Totusi, produsele din duty-free sunt cu 6,1% mai scumpe decat cele din magazinele online.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3387 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si Bucuresti?

De multi ani nu mai opresc la dutyfree la OTP, pentru ca in orice oras din Europa gasesc produsele lor mai ieftin. Dar nu cred ca managementul se intereseaza pentru asta. You'll nevder see my credit card...

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor