Topul imobilelor de lux scoase la vanzare in Capitala

Miercuri, 29 August 2012, ora 12:35
2997 citiri
Topul imobilelor de lux scoase la vanzare in Capitala

Imobilele de lux vor avea intotdeauna clienti, indiferent de situatia economica a statului. Cea mai scumpa casa care a fost scoasa la vanzare in Bucuresti costa 8,5 milioane de euro si se afla intr-o zona ultracentrala.

In ciuda faptului ca acestea sunt, de cele mai multe ori, scoase spre inchiriere pentru sume ce ating chiar si 25.000 de euro pe luna, numeroase astfel de cladiri se regasesc si pe lista imobilelor scoase la vanzare.

Printre persoanele care au locuit in aceste case se numara ambasadori, inalti diplomati si presedinti de corporatii internationale din toate domeniile.

In centrul bucurestiului, la doi pasi de Piata Romana, pe o straduta linistita, se afla o casa mare, monument istoric, care este in curs de restaurare si renovare. Imobilul este scos la vanzare pentru 7,5 milioane de euro, in stadiul actual, sau 8,5 milioane de euro atunci cand toate lucrarile vor fi finalizate.

Citeste mai multe despre Topul imobilelor de lux scoase la vanzare in Capitala pe Business24.ro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#vile lux Bucuresti preturi, #imobile lux Bucuresti , #stiri preturi