Weekend prelungit de Rusalii: Ce program au bancile, posta, mall-urile si supermarketurile

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 07:52
29739 citiri
Weekend prelungit de Rusalii: Ce program au bancile, posta, mall-urile si supermarketurile
Foto: Arhiva Ziare.com

Bancile si Posta Romana nu lucreaza in weekendul prelungit de Rusalii, insa supermarketurile si mall-urile au program normal.

Astfel, luni, unitatile institutiilor financiare vor avea semnul "Inchis" in geamuri, cu mici exceptii: doar cele din mall-uri vor functiona dupa programul normal.

De asemenea, in aceasta perioada va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM).

Cu toate ca bancile vor fi inchise, nu trebuie sa va faceti griji pentru platile cu cardul, care nu vor fi afectate, iar serviciile de asistenta de urgenta pentru clienti vor fi disponibile chiar si in timpul sarbatorilor legale.

De asemenea, Posta Romana nu are luni program de lucru cu publicul.

"Luni, 20 iunie, a doua zi de Rusalii, toate oficiile postale din mediul urban si rural vor fi inchise. Programul anuntat este in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora prima si a doua zi de Rusalii sunt declarate zile de sarbatoare legala, in care nu se lucreaza", au transmis Ziare.com reprezentantii Postei Romane.

Supermarketurile si hipermarketurile vor avea program normal inclusiv luni

Mega Image: program normal (consulta orarul aici)

Carrefour: program normal (consulta orarul aici)

Cora: program normal (consulta orarul aici)

Kaufland: program normal (consulta orarul aici)

Auchan: program normal (consulta orarul aici)

Lidl: program normal (consulta orarul aici)

Programul mall-urilor

Nici mall-urile nu vor avea portile inchise luni, a doua zi de Rusalii, cand programul va fi normal. Mai mult, centrele comerciale din Capitala continua seria evenimentelor dedicate fotbalului si competitiei EURO 2016.

Astfel, magazinele din Promenada se vor inchide la ora 22:00, dar vor ramane deschise pana la miezul noptii restaurantele si cafenelele din zona food-court. De asemenea, microbistii pot vedea pe terasa de pe acoperisul mall-ului meciurile din zilele respective.

Si Sun Plaza are program normal, adica 10:00 - 22:00, in aceasta perioada. Pasionatii de fotbal pot urmari EURO 2016 fie pe un ecran indoor full HD, situat in zona restaurantelor, fie pe ecranul de pe terasa exterioara, de la etajul 1. Iar cei pofticiosi pot ramane in zona food court, sambata, pana la miezul noptii, iar duminica si luni pana la 23:00.

Plaza Romania si Bucuresti Mall au, de asemenea, program normal in a doua zi de Rusalii. Asta inseamna ca magazinele se deschid la 10:00 si se inchid la 22:00, cinematograful se inchide la 23:00, iar restaurantele din zona de food court la 24:00.

In Mega Mall poti merge de la 10:00 in magazinele de imbracaminte si incaltaminte pana la 22:00, iar supermarketul Carrefour se deschide de la 8:00 si se inchide la 23:00, ora pana la care poti vedea si un film la Cinema City. Daca esti pasionat de fotbal, poti vedea EURO 2016 pe un ecran aflat la ultimul etaj al centrului comercial.

AFI Palace Cotroceni isi deschide portile de la 10:00, magazinele se inchid la 22:00, iar zonele cu activitati recreative la 23:30.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#program supermarket Rusalii, #program banci Rusalii, #program posta Rusalii, #program malluri Rusalii, #program Rusalii , #supermarketuri
Comentarii
Poza cop4you
cop4you
rank 5
#Stire din ciclu: *Saraca inima mea, Fost-am la doftor cu ea...