Cum va arăta lumea în 2050: 20 de lucruri extraordinare din viitor VIDEO

Luni, 01 August 2022, ora 23:49
12877 citiri
Cum va arăta lumea în 2050: 20 de lucruri extraordinare din viitor VIDEO
Previziuni despre viitor, în 2050 când vom avea grădini pe verticală FOTO: videohive

Deși poate că viitorul îi îngrozește pe unii oameni din cauza schimbărilor climatice, a creșterii populației globale sau a diminuării resurselor naturale, cu siguranță multe progrese ale științei și tehnologiei se vor realiza. Un expert britanic a dezvăluit viziunea sa despre viitor, făcând previziuni legate de anul 2050, precum mașinile autonome, hologramele și roboții de menaj.

Futurologul dr. James Bellini din Marea Britanie a prezis cele mai importante lucruri care vor deveni populare până în anul 2050, potrivit Daily Star.

Expertul crede că în 2050, mașinile autonome vor fi la modă și vor constitui un stres mai puțin pentru șoferii din ziua de astăzi, care se vor transforma în simpli pasageri sau turiști.

De asemenea, Bellini crede că în 30 de ani, vor exista ferme pe verticală, mai degrabă decât cele normale, pe orizontală, pe câmpuri întinse. Alte previziuni indică existența ibricelor inteligente, care ne vor face în mod automat cafeaua sau ceaiul, precum și aplicații avansate care vor ajuta la reciclare și la gestionarea deșeurilor.

Specialistul britanic susține că în urma unui sondaj efectuat în rândul a 2.000 de persoane, a descoperit că una dintre cele mai impresionante previziuni din viitor până în 2050, ar fi frigiderele inteligente, care se vor aproviziona în mod automat.

Descoperire epocală a cercetătorilor: S-a găsit o metodă de a prezice cutremurele VIDEO

Această piesă din casa noastră va însemna cea mai utilă piesă din tehnologia viitorului, a spus Bellini, precizând că gospodăriile vor folosi probabil dronele pentru a reaproviziona frigiderul din exterior.

Iar unul din 5 oameni cred că roboții vor ajuta în gospodărie la curățenie și alte treburi în casă, în majoritatea locuințelor.

”Tehnologia ne poate ajuta. Trebuie să ne ocupăm de lucruri precum modul în care producem alimentele, le depozităm, le transportăm și le ambalăm. În 30 de ani, vom avea ferme pe verticală și vom crește diverse în turnuri”, a spus Bellini. Expertul spune că după 2030, excursiile pe Marte vor fi la ordinea zilei.

Previziuni despre 2050

Previziunile britanicilor privind viitorul din 2050:

-mașini autonome

-frigidere inteligente care gestionează perioada de valabilitate a alimentelor și reaprovizionarea

-aplicații care ajută la reciclare

-carne cultivată în laborator

-fierbătoare inteligente pentru cafea și ceai

-ferestre care se ”sting” automat la soare

-holograme

-menaj cu roboți

-hoverboard-uri

-niciuna dintre acestea

-mâncare sănătoasă fast food

-mașini zburătoare

-mașinărie care poate împacheta perfect orice cadou

-ciocolată care nu se topește

-imagini mirositoare

-o oglindă pentru machiaj ca un ecran virtual

-cuptoare care vor pregăti mâncarea automat

-o pastilă ce va vindeca mahmureala

-mâncare care nu se va răci

-pachete cu jeturi

Eveniment Quarterly Report

Cresc salariile de la 1 octombrie. Majorarea cu 10%, aprobată de guvern
Cresc salariile de la 1 octombrie. Majorarea cu 10%, aprobată de guvern
Guvernul a aprobat, joi, 28 septembrie, majorarea, de la 1 octombrie, cu 10% a salariului minim brut garantat în plată, de la 3.000 lei, la 3.300 lei, a anunţat purtătorul de cuvânt al...
Infrastructura rutieră crește nivelul de trai. În județele cu cel puțin un tronson de autostradă, PIB-ul pe cap de locuitor e cu până la 25% mai mare
Infrastructura rutieră crește nivelul de trai. În județele cu cel puțin un tronson de autostradă, PIB-ul pe cap de locuitor e cu până la 25% mai mare
O echipă de economiști a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a UBB din Cluj, care derulează proiectul de cercetare Romanian Economic Monitor a concluzionat că...
#previziuni viitor, #previziuni viitor omenire, #2050, #predictii viitor, #lumea viitorului, #viitor, #lume viitor, #predictii , #stiri it