Angajatele unei primării au chemat manichiurista să le facă unghiile în timpul programului. "Când mergi la ele pentru o adeverință sunt ocupate" VIDEO

Joi, 09 Februarie 2023, ora 15:01
5921 citiri
Angajatele unei primării au chemat manichiurista să le facă unghiile în timpul programului. "Când mergi la ele pentru o adeverință sunt ocupate" VIDEO
Salonul de manichiură improvizat FOTO ziaruldebacau.ro

Un funcționar public al primăriei din Balcani, județul Bacău, a rămas uluit când a descoperit în sala de şedinţe a Consiliului Local o manichiuristă și o masă pe care erau pregătite ustensile pentru manichiură.

Femeia venise la primărie cu lămpi, pile și geluri, pentru a le face unghiile funcționarelor instituției.

Consilierul local venit la primărie a filmat totul.

În imagini se vede cum manichiurista îşi aştepta următoarea clientă în timp ce asculta manele. Aceasta avea pe masă câteva bancote de 50 de lei şi 10 lei.

Consilierul revoltat a început să o ia la întrebări pe manichiuristă, dornic să afle de ce îşi făcea meseria în sala Consiliului Local al comunei.

”-Eu aici vin la ședințele de consiliu local.

-Da, știu…

-Și ce faceți dumneavoastră aici? Ia uitați, bani. Spuneți-mi și mie ce faceți aici. Cred că ar fi bine să spuneți. Cui îi lucrați dumneavoastră aici? Angajatelor primăriei?

-Am zis că da.

-Păi cum, doamnă, vi se pare normal?”, a fost dialogul celor doi.

Consilierul spune că primarul ştie despre situaţia respectivă de cel puţin doi ani, însă nu a făcut nimic, potrivit ziaruldebacau.ro.

"Ziua trece, leafa merge"

Înregistrarea video a adunat sute de comentarii.

"Acum sincer, ce vină are fata, trebuie luați la răspundere primarul și fufele care lucrează acolo, când mergi la ele pentru o adeverință sunt ocupate!"

"Sunt pentru muierile care lucrează în primărie, se fac frumoase, că altfel nu pot să lucreze, stau la căldurică, stau degeaba, se plimbă din birou în birou, ziua trece, leafa merge."

"Primăria nu este salon de înfrumusețare, Primăria este o unitate teritorial administrativă,

În Primărie lucrează funcționari publici, plătiți din bani publici, pentru muncă prestată.

În timpul serviciului nu îți faci manichiura în sala de ședințe a consiliului local.

Cel care a filmat este un consilier local din acea Primărie, ales de oameni.

Doamna poate câștiga o pâine la ea acasă, sau la clienți acasă făcând această meserie ori la un salon acreditat, cu ustensile sterilizare, cu bon de casă, carte de muncă...

Apropo, știți câte boli poți lua de la o manichiură, pedichiură? Fiecare ustensilă folosită la client trebuie sterilizată corespunzător.

Aici intervine ITM-ul, Protecția Consumatorului.

Dacă dumneavoastră cetățenii aveți așteptări de la cei aleși și puteți tolera așa ceva, nu faceți decât să nu vă pese de banul vostru, plătiți taxe și impozite pentru manichiură, pedichiură într-o instituție publică sau doriți proiecte, legi aplicate pentru binele și bunăstarea voastră? Sincer, mă crucesc."

"Oare doar acolo se practică așa ceva?Nu cred. Trebe să ai prestanță când vine cetățeanul, te vede atâta lume. Bravo! Sunt mândră de oamenii care se descurcă, care știu să profite de ocazie, dar și mai mândră de noi, de români că vedem atâtea și nu reacționăm în nici un fel."

"Salon a făcut domnișoara, mâine poimâine aduce două monitoare și face studio de videochat, nu mai este mult până atunci."

Noi rezultate la alegerile locale. Cum se poziționează PSD față de PNL
Noi rezultate la alegerile locale. Cum se poziționează PSD față de PNL
PSD a obţinut 34,94% dintre mandatele de primar în urma alegerilor de duminica trecută, arată rezultatele parţiale transmise luni seară, 17 iunie, de Biroul Electoral Central (BEC). PNL a...
Noul primar de sector fără voce în Parlament. Cine sunt codașii reprezentării electoratului în plen
Noul primar de sector fără voce în Parlament. Cine sunt codașii reprezentării electoratului în plen
Peste 20 de de deputați au rămas în Parlament în cei trei ani și jumătate de mandat, printre ei și noul primar al Sectorului cinci, Vlad Popescu Piedone. Dintre vechii parlamentari, 21 de...
#primarie, #bacau, #angajate, #manichiura, #consilier local, #primar , #primaria
  1. Șeful CNAIR spune că din luna iulie "se va putea circula pe sectorul de autostradă cuprins între DN4 și Autostrada Soarelui"
  2. Condiția Casei Albe pentru ca Ucraina să fie primită în NATO
  3. Femeie oprită la aeroport de vameșii care îi controlau bagajul. Toți au fost șocați când au văzut inima din pungă FOTO
  4. Ce îi cere Slovacia olandezului Mark Rutte ca să-i susțină candidatura la șefia NATO
  5. Un adolescent a sunat la 112 să-și anunțe sinuciderea. Cum a fost găsit de polițiști
  6. Scandal mare în Poliția Cluj: Șeful IPJ, nepotul fostului ministru PSD Ioan Rus, riscă închisoarea. A fost pus sub acuzare și adjunctul
  7. Medicii și asistentele au nevoie de cursuri de comunicare, crede ministrul Sănătății. "Nu cred că mai trebuie să aşteptăm vreo 22 de ani"
  8. Medicamentul pe care nu-l putem lua în vacanța din Grecia. E folosit la dureri de cap și dinți
  9. Anunț ciudat din partea unei primării: Conducta de apă ar putea fi avariată "accidental". La ce trebuie să se aștepte localnicii
  10. Câți români trăiesc în Germania. Cifrele dure ale exodului din ultimii 30 de ani