Ploaie de stele la încoronarea lui Charles. Cine sunt artiștii care vor urca pe scenă

Vineri, 05 Mai 2023, ora 08:46
2057 citiri
Ploaie de stele la încoronarea lui Charles. Cine sunt artiștii care vor urca pe scenă
Un mega-concert e organizat cu ocazia încoronării lui Charles

Take That, Lionel Richie şi Katy Perry se vor număra printre artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles, alături de cântăreţii de operă Andrea Bocelli şi Sir Bryn Terfel, a anunţat BBC. Cantautoarea Freya Ridings şi compozitorul şi producătorul de soul Alexis Ffrench vor urca, de asemenea, pe scena din incinta Castelului Windsor duminică, 7 mai.

Ei fac parte dintr-un line-up care va aduna la eveniment a 20.000 de persoane şi invitaţi, show care va fi difuzat şi pe BBC One, BBC iPlayer, BBC Radio 2 şi BBC Sounds.

Gary Barlow, Howard Donald şi Mark Owen de la Take That au declarat: „Acesta va fi primul nostru spectacol live de la Odyssey Tour, acum patru ani, şi ce scenă ca să revenim! O trupă şi orchestră uriaşă live, un cor, toboşari militari, fundalul Castelului Windsor şi celebrarea unui nou rege. Abia aşteptăm!".

Richie, care a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2022, a declarat: „A împărţi scena cu ceilalţi interpreţi la concertul de încoronare este un eveniment o dată în viaţă şi va fi o onoare şi o sărbătoare".

Perry, ambasadoare a British Asian Trust, fondat de rege, a spus că este încântată să „ajute aducând încă o lumină asupra Fondului de protejare a copiilor, a cărui activitate include iniţiative de strângere de fonduri cu scopul de a găsi soluţii la traficul de copii”.

Bocelli şi Terfel vor cânta în duet la concert, în timp ce Ridings va cânta împreună cu Ffrench. Artiştii vor fi susţinuţi de muzicieni de talie mondială, inclusiv o orchestră de 70 de muzicieni şi o trupă house care cuprinde Massed Bands din divizia Household şi Orchestra de coarde a contesei de Wessex.

Spectacolul va include o apariţie exclusivă a Corului încoronării, un grup divers, ales dintre corurile comunitare şi cântăreţii amatori din întreaga Marea Britanie.

Lighting up the Nation va implica iluminarea unor locuri emblematice din Marea Britanie folosind proiecţii, lasere, afişaje de drone şi lumini.

Detaliile au fost anunţate în timp ce un sondaj YouGov a dezvăluit că majoritatea britanicilor nu erau interesaţi de încoronare. În sondajul efectuat pe mai mult de 3.000 de adulţi în această lună, 35% au spus că „nu le-a păsat foarte mult” de eveniment, iar 29% au spus că nu le pasă deloc, în timp ce 24% dintre respondenţi au spus că le pasă destul de mult şi doar 9% au spus că le pasă foarte mult. Dar 46% au spus că probabil vor urmări încoronarea sau vor participa la festivităţi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Printul Charles, #incoronare, #concert, #vedete , #Incoronare Charles
Comentarii
Poza vasile_stanescu
vasile_stanescu
rank 1
Si prima doamna a ucrainezilor e prezenta