Condiția pusă de prințul Harry și Meghan Markle pentru a participa la încoronarea regelui Charles al III-lea

Luni, 20 Martie 2023, ora 11:36
6199 citiri
Condiția pusă de prințul Harry și Meghan Markle pentru a participa la încoronarea regelui Charles al III-lea
Prințul Harry și fosta actriță americană insistă să fie invitați la Palatul Buckingham FOTO Twitter

A fost anunțată condiția pusă de cuplul format de Prințul Harry și Meghan Markle pentru a participa la încoronarea regelui Charles al III-lea, ce va avea loc în luna mai 2023, scrie New York Post.

Una dintre primele cereri ale fiului cel mic al regelui britanic a fost să i se acorde un loc la balconul Palatului Buckingham. Cu toate acestea, după cum se știe, doar membrii actuali ai familiei regale au dreptul de a primi un astfel de privilegiu, iar Harry și Meghan și-au întrerupt sarcinile la începutul anului 2020.

„Palatul încearcă să încheie negocierile cât mai curând posibil, pentru că ar putea duce la haos”, a declarat o sursă publicației. Potrivit unei persoane din interior, familia regală britanică face tot ce le stă în putință pentru a se asigura că ducii de Sussex vor participa la evenimentul oficial din 6 mai 2023, deoarece absența lor ar putea afecta mai mult reputația familiei regale.

În special, sursa a remarcat că Prințul Harry și fosta actriță americană insistă să fie invitați la Palatul Buckingham împreună cu alți participanți la eveniment.

De menționat că după moartea reginei Elisabeta a II-a, copiii ducilor de Sussex, Archie și Lilybeth, au primit noi titluri regale.

#Printul Harry, #conditie, #participare, #incoronare, #regele charles III , #Regele Charles al III-lea