7 moduri ridicole prin care lumea va sarbatori nasterea bebelusului regal

Joi, 11 Iulie 2013, ora 17:21
2378 citiri
7 moduri ridicole prin care lumea va sarbatori nasterea bebelusului regal
Foto: The Week

Este oficial: Toata lumea este obsedata de viitorul bebelus al familiei regale britanice. Nici macar nu s-a nascut inca.

Micul print sau printesa are deja obiecte promotionale puse in vanzare, planuri de petreceri, cascade colorate in cinstea sa sau cine mai stie ce idei ciudate au fost puse in practica pentru a-i celebra nasterea.

The Week descrie cateva exemple prin care oameni sau chiar institutii din intreaga lume s-au gandit sa sarbatoreasca nasterea copilului ducelui si ducesei de Cambridge.

Petrecere "baby-shower" in Florida

Proprietarii britanici ai bistro-ului Haile Village din Gainesville, Florida, au anuntat ca vor organiza, in primul weekend de dupa nasterea bebelusului regal, un "baby-shower" (petrecere traditionala americana la care prietenii parintilor aduc daruri nou-nascutului).

Tortul in functie de sex

O moda noua printre parintii care asteapta un copil este ca, atunci cand ii afla sexul, sa dea o petrecere la care sa serveasca invitatilor un tort roz sau bleau, in functie de sexul bebelusului. Compania Gender din Statele Unite a anuntat ca va lansa pe piata astfel de torturi, ornate cu coroana regala britanica.

Lumini colorate

Oficialii din Noua Zeelanda au anuntat ca, dupa nasterea noului mostenitor al Casei Regale britanice, luminile din 20 de orase importate vor fi roz sau albastre, in functie de sexul noului nascut. Mai mult, sunt prevazute festivitati in centrul capitalei Auckland.

Cascada Niagara va sarbatori si ea

Nici Canada nu se lasa mai prejos, cand vine vorba despre sarbatoarea britanicilor. Cascada Niagara va fi colorata in roz sau albastru. Un sondaj realizat pe pagina de Internet a parcului turistic arata ca 62 la suta dintre repondenti cred ca bebelusul va fi fetita.

Pagina de Wikipedia

Desigur, a fost creata o pagina pe Wikipedia, denumita "Copilul ducelui si ducesei de Cambridge". Chiar daca nu s-a nascut inca, contine cateva informatii esentiale: locul nasterii, titlul pe care-l va primi, precum si arborele genealogic.

Monede din argint

Copiii care se vor naste in aceeasi zi cu bebelusul regal britanic vor primi gratuit, de la compania "Royal Mint", cate o moneda din argint, care va fi livrata intr-un saculet roz sau albastru. Cei care vor dori sa cumpere o astfel de moneda o pot face in schimbul sumei de 43 de dolari.

Cocteil special

Producatorul britanic al faimosului gin London Dry a anuntat ca va lansa, dupa nasterea bebelusului regal, un cocteil special conceput, denumit HRH (His/Her Royal Highness), adica o combinatie subtila intre gin, lamaie si sampanie, "numai buna pentru un viitor rege sau o viitoare regina".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#nastere bebelus regal britanic, #bebelus Kate William ceremonii, #Casa Regala britanica bebelus, #festivitati nastere copil print William , #Kate Middleton
Comentarii