Kate Middleton a nascut: Alti copii de lideri mondiali veniti pe lume in ultimii ani

Marti, 23 Iulie 2013, ora 23:06
2941 citiri
Kate Middleton a nascut: Alti copii de lideri mondiali veniti pe lume in ultimii ani

Copilul printului William si al lui Kate, care s-a nascut luni, este subiectul uneia dintre cele mai mediatizate nasteri din ultimii ani, la nivel mondial, cel putin in randul liderilor mondiali.

Bebelusul regal, fiul ducelui si ducesei de Cambridge si cel mai mic dintre mostenitorii tronului britanic s-a nascut luni dupa-amiaza, la spitalul St Mary's din Londra, la ora 16:24, ora locala (ora 18:24, ora Romaniei - n.red.).

Kate Middleton a nascut: Primul nepot al mostenitorului tronului Marii Britanii este un baiat

Care sunt numele pe care bebelusul regal le-ar putea primi la botez

Printre cele mai vehiculate nume pentru baiatul lui William si al lui Kate sunt George si James, dar si Richard, Charles sau John.

Autoritatile din Canada, Noua Zeelanda, dar si din Londra, au decis sa sarbatoreasca prin colorarea in lumina albastra a mai multor locuri si obiective turistice importante.

Acesta nu este insa primul stranepot al reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii. Savannah Phillips, nascuta pe 29 decembrie 2010, este fiica lui Peter Phillips, intaiul nascut al singurei fiice a reginei Marii Britanii, printesa Anne.

Printesa mostenitoare a Suediei a nascut

O alta casa regala europeana importanta, cea a Suediei, s-a bucurat nu mai demult de anul trecut de sosirea pe lume a unui nou mostenitor. Este vorba despre printesa Estelle a Suediei, nascuta pe 23 februarie 2012.

Mama sa este printesa mostenitoare a tronului Suediei, Victoria, a doua in linia succesiunii la tron, iar tatal sau este printul Daniel.

Printesa Mary a Danemarcei a nascut gemeni

Casa regala a Danemarcei s-a marit cu numai putin de patru membri, in ultimii patru ani, dupa ce printesa Mary, sotia printului mostenitor Frederik, a nascut gemeni - o fata si un baiat - pe 8 ianuarie 2011.

Ambii copii - printesa Josephine si printul Vincent - au primit titlul de conte de Monpezat, asemenea mamei lor. Ei mai au doi frati mai mari - printul Christian si printesa Isabella.

Printesa Marie a Danemarcei a nascut un baietel

De asemenea, printesa Marie, a doua sotie a printului Joachim, fiul cel mic al reginei Margrethe a Danemarcei, a nascut un baietel, pe 4 mai 2009 - printul Henrik, care a primit si el titlul de conte de Monpezat.

In plus, pe 24 ianuarie 2012, a venit pe lume al doilea copil al cuplului regal danez, printesa Athena, de asemenea contesa de Monpezat.

Nicolas Sarkozy este tata din nou: Carla Bruni a nascut o fetita

Un alt lider mondial, de data aceasta ales, Nicolas Sarkozy, a devenit tata la 56 de ani, in perioada in care era presedinte al Frantei. Pe 19 octombrie 2011, sotia sa, Carla Bruni, a nascut o fetita, numita Giulia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bebelus regal Kate William, #copii lideri mondiali, #copii membri case regale, #Kate nascut baiat, #copil William Kate , #Kate Middleton